Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skafferiet på Helgøya

#1

Musemus sa for siden:

Noen som har vært her?

Var der på søndag - og for et fantastisk sted. (Ligger i Ringsaker kommune)
Vi hadde knallvær og det var så fint! Mange folk med barn, dyr å se på, butikk med såå mye fint (bl.a. Bloomingville, nydelige barneklær og mye shabby chic/landstil). Åå, det var så fint der.
Anbefales virkelig å reise dit, det er åpent før jul også, mener jeg. Sånn i helgene i adventstida.
Men på sommerstid er det jo flott å reise dit, da - da kan man sitte ute osv.

Her er linken til Skafferiet.


#2

Bluen sa for siden:

Ja, vi var der et par ganger i fjor sommer. Blåmanns familie har et hus på Helgøya, så vi syklet til Skafferiet og spiste kake og kikket. Veldig koselig sted, ja! Jeg mener også jeg hørte at det var åpent før jul. :jupp:


#3

Musemus sa for siden:

Da er dere heldige, Elinblu. :)
Vi fikk så lyst på et lite, yndig sommerhus der - fant et hus (men det var stort, da) til 2,6 mill. Altfor dyrt for oss, hvertfall.
Vi ble litt forelska i stedet, også er det akkurat passe kjøretur fra oss og ut dit i helgene.


#4

noen sa for siden:

Takk for påminnelsen! Jeg har lenge tenkt at dit har jeg lyst til å dra, så nå får vi se om det blir noe av det snart. :nikker:


#5

Bluen sa for siden:

Det anbefales, Embs!

Ja, det har visst blitt veldig dyrt på Helgøya, dessverre. Vi skal i alle fall en tur dit i sommer også, men det er litt uvisst hva som skjer med huset på sikt.


#6

Musemus sa for siden:

Har dere muligheten til å ta over hus der? Det må være drømmen. :nikker:
Det er vel ikke så mye som skjer der akkurat - så sånn på sikt, annet enn at vi ble forelska, så tror jeg egentlig ikke det er drømmestedet, liksom.
Men hele opplevelsen var så fin, så skal absolutt dit igjen. Ser at det er flere og flere interiørblader som skriver om Skafferiet, og da vi var der så filma de for "Jenter på hjul" fra TV2. :)


#7

Patsy sa for siden:

Oi, dette har ikke jeg fått med meg. Takk for tips. :nikker:
Har mange gode barndomsminner fra Helgøya da familien min har hus der. Det har ikke bodd noen i huset på mange mange år men det ble mange helger i løpet av sommeren.
Nå snakker de om å kvitte seg med det. :sukk:


#8

Acsa sa for siden:

Takk for tips, jeg er alltid på jakt etter noe å gjøre i Ringsaker som ikke er å sitte med svigers i en hytte på tolv kvadratmeter! :blunke:


#9

Java sa for siden:

Flere ting å gjøre i Ringsaker.

Lysthuset


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.