Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forandres næringsinnholdet når mat tørkes?

#1

Mei sa for siden:

Ztjerna elsker tørket mat. Tørket frukt, bær, grønnsaker, kjøtt og fisk. Han spiser det som snacks, i matpakken, til middag og i musli. Til jul fikk vi en "food dehydrator" slik at vi kan tørke vår egen mat. Vi har lite fryseplass så dette er en genial løsning for oppbevaring av sommerens og høstens skatter.

Jeg har forsøkt å finne informasjon om hva som skjer med næringsstoffene i ulik mat når den tørkes men klarer ikke finne noe. Bevares de? Blir de ødelagt over tid?

Er det noen av dere som vet?


#2

Høst sa for siden:

Dette skriver Grønn hverdag;

www.gronnhverdag.no/artikkel.php?artikkelid=1832

:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.