Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noe for pokaljunkier - uten å svette!

#1

Mauser sa for siden:

www.hegnar.no/motor/article372372.ece

"Honda har mildt sagt forsøkt å være innovative da de konstruerte instrumentpanelet. Her er de digitale klokkene og sterke fargene i flertall. For å vise at det er en miljøbil har man lagt inn noen artige gimmicker. For eksempel skifter fargen på det digitale speedometeret fra blått til grønt når man kjører økonomisk. Når man lader batteriene i stedet for å bruke bensin, får du grønn farge. En annen gimmick er at det er mulig å ”samle blomster” ettersom man kjører miljøvennlig. Premien er lavere forbruk og utslipp (og utrolig nok en pokal!).
Det høres utrolig teit ut at du er ute å samler blomster mens du kjører bil - men det er avhengighetsskapende. Honda Insight er åpenbart designet av japanere som vokste opp med Nintendo som barn, og enda mer utrolig er at det fungerer. For oss bilførere som også vokste opp med Nintendo som barn, så kjenner vi igjen den barnslige gleden en slik leke gir. Blomstersamling påvirket faktisk vår kjørestil!"



#3

torsk sa for siden:

Hihi, genialt.


#4

Pappalille sa for siden:

Honda har skjønt det. :D


#5

Bluen sa for siden:

Jeg leste "polkajunkier". :flau:


#6

Ru sa for siden:

Now we're talking!


#7

Maverick sa for siden:

Så kult! Den fikk jeg lyst på! :hyper:


#8

gullet sa for siden:

Festlig!


#9

Kirsebær sa for siden:

:knegg: Så kult!


#10

rajraj sa for siden:

Og klikket deg inn i tråden fortere enn svint? :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.