Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye av maten har blitt dårlig?

#1

Gwen sa for siden:

Når mannen skulle hente brød i fryseren i dag tidlig så han at lokket har stått på vidt gap i hele natt. Vi fant ungene med venner i bryggerhuset vårt i går og den ene vennen har visst åpnet fryseren "for å se på isen" og ikke lukket igjen. :sint:

Det er en 1000 liter fryser som har stått oppe i 12 timer i vanlig romtemperatur.
Det er en del kjøtt og grønnsaker i fryseren. Det var litt mykt og tinet i dag tidlig, men vi lukket igjen så fort vi merket det.

Hvor mye av innholdet i fryseren er mest sannsynlig blitt dårlig?
Jeg har veldig liten lyst til å bli syk av halvtinet og fryst mat igjen altså.


#2

Malus sa for siden:

Hvis maten stort sett var frosen, så tror jeg den har klart seg bra. En stor fryseboks blir jo ikke varm så veldig fort. Og ganske mye mat tåler å tine / fryse flere ganger uten å bli bedervet. Kyling og annet kjøtt som tåler lite, hadde jeg kanskje vært skeptisk til hvis det var veldig tint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.