Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fondue-kjøttfondue

#1

Vimsen sa for siden:

Hvilke tilbehør bruker du?
Jeg har gått så lei av det vi bruker som tilbehør og har kjørt meg helt fast!

Hjelp! Vi skal ha "gourmeter" på besøk nyttårshelgen. :eek:


#2

Veronal sa for siden:

Foruten forskjellige typer kjøtt pleier vi å ha racletteost (fordi vår fondue også har skåler til å smelte ost i), chips eller baguette, forskjellige sauser (både kjøpesauser og sauser vi lager selv - eple/karrisausen er en favoritt), grønnsaker (agurk, cherrytomater, paprika, løk, mais osv.), ananas, marinerte hvitløk osv.


#3

Vimsen sa for siden:

Dette er en fondueGRYTE. Alt stekes i olje.


#4

Veronal sa for siden:

Hvis du tenker på min raclettekommentar så har jeg en kombinert fondue/raclette. Elektrisk sådan. :blafre: Kjøttbitene kokes i olje, ja. (Skålene til å smelte racletteost er under selve fonduegryten.)


#5

mehmet sa for siden:

Vi fonduerer også sopp, blomkål og minimais. Om det var forslag til andre ting å steke som var ønsket? Forøvrig har vi ulike sauser og grønnsaker, samt chips til.


#6

~TM~ sa for siden:

Du må ikke koke i olje. Du kan bruke buljong. Søk etter tips på matsider nettet da vel. :)


#7

Belle sa for siden:

Vi har ovnstekte potetbåter til og stekt sopp, løk og paprika. Også har vi et sånt sett m fondue-sauser fra butikken... :sikle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.