Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det ikke støtte til de aller minste syklene?

#1

Mei sa for siden:

Storebror vil ha støtte på sykkelen sin - en bitteliten tohjuling, er det 12-tommers de heter tro? I sportsbutikkene jeg har vært innom ser de rart på meg og sier at støtte er unødvendig når man bruker støttehjul, men det gjør jo ikke storebror. Er det noen som har fått tak i støtte til små sykler, har noe liggende eller har ideer til hvor vi kan prøve å få tak i?

:neie:


#2

gullet sa for siden:

Vi har lett etter det samme, uten resultat.

Mitt eneste råd er å kjøpe løs støtte og bruke vinkelsliper og kutte den til riktig størrelse.


#3

Mei sa for siden:

Takk for svar gullet. Jeg skjønner imidlertid ikke at dette ikke er mulig å få tak i. Balansesykkelen til storebror har støtte i akkurat den størrelsen vi trenger. Det finnes altså, men kanskje bare der det produseres sykler? :vetikke:


#4

Blånn sa for siden:

Jeg tror ikke butikkene tar inn så små støtter. De forventer vel at man fremdeles har på støttehjulene. Det resulterer i at sykkelen til Houdini stort sett ligger slengt. Jeg husker vi lette da vi skulle ha til lillemanns sykkel som er nummeret større. Var ikke alle som hadde støtte i den størrelsen heller (men vi fant etter noen forsøk).


#5

Mei sa for siden:

:trasser:

Jeg skal finne altså! Støttehjul er på vei ut, det burde butikkene snart få med seg!


#6

apan sa for siden:

Jeg abonnerer, for vi har også en 12 toms sykkel uten støttehjul og uten støtte.



#8

Rose sa for siden:

Har dere sett på biltema? Vet de selger støtte der men vet ikke hvor store de er...


#9

Candy Darling sa for siden:

Så rart argument. Det er da mange som sykler uten støttehjul på 12"? I vårt sameie er det vel 5 stk som syker på 12" uten støttehjul, inkl. en 6-åring.

Og nei, ingen har støtter. De ligger slengt. :rolleyes:


#10

Angelique sa for siden:

Vi har kjøpt hos Biltema.
Minsten begynte å sykle uten støttehjul da han var på den aller minste tohjulsykkelen og vi måtte ha støtte til den.Det fant vi hos Biltema etter mye leting, sportsbutikker har det nemlig ikke.
Det var vel 12" han hadde ja.Nå er han på hakket større sykkel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.