Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hummer tips?

#1

Carpe Diem sa for siden:

Skal ha gjester i kveld, skal servere hummer m.m. Pleier å dandere helt naturell med litt dill etc. Fin loff,sitron og majones som tilbehør. (har også krabber,reker, røkt laks og eggerøre i tilfelle noen ikke liker hummer)

Er det noen som har andre tips til servering, tilbereding? Dette er fersk hummer, som bare er kokt i saltvann. Har 5 store hummer......
Gøy å prøve ut noe nytt....
Tips mottas :riktig:


#2

Eia sa for siden:

Heldige dere!

Det du skisserer er jo det beste, da. Det finnes også noe som heter hummer termidor, men fant ingen gode oppskrifter på nett (skal lete litt i mine kokebøker). Det smaker også godt. Ellers er det synd å kamuflere selve hummersmaken for mye, så naturell er aller best. :hummerelsker:


#3

Eia sa for siden:

Fant ikke oppskrift på termidor, men fant en gressløksaus som kanskje kan passe;

2 dl Creme Fraiche
1 presset hvitløksfedd
1 ss fransk sennep
1/2 ts honning eller sukker
salt og pepper
1 dl finklippet gressløk

Bland sausen sammen og la stå en stund før servering.


#4

Carpe Diem sa for siden:

Takk for svar! Det ble naturell servering :D
Veldig vellykket og koselig kveld. Nå koker jeg hummer/krabbe/reke-skallet, skal bli deilig fisksuppe til middag i morgen. :jupp:
Prøver kanskje "Termidor" neste gang, hvis jeg kommer over oppskriften! :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.