Skal ha gjester i kveld, skal servere hummer m.m. Pleier å dandere helt naturell med litt dill etc. Fin loff,sitron og majones som tilbehør. (har også krabber,reker, røkt laks og eggerøre i tilfelle noen ikke liker hummer)
Er det noen som har andre tips til servering, tilbereding? Dette er fersk hummer, som bare er kokt i saltvann. Har 5 store hummer......
Gøy å prøve ut noe nytt....
Tips mottas :riktig:
Det du skisserer er jo det beste, da. Det finnes også noe som heter hummer termidor, men fant ingen gode oppskrifter på nett (skal lete litt i mine kokebøker). Det smaker også godt. Ellers er det synd å kamuflere selve hummersmaken for mye, så naturell er aller best. :hummerelsker:
Takk for svar! Det ble naturell servering :D
Veldig vellykket og koselig kveld. Nå koker jeg hummer/krabbe/reke-skallet, skal bli deilig fisksuppe til middag i morgen. :jupp:
Prøver kanskje "Termidor" neste gang, hvis jeg kommer over oppskriften! :riktig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.