Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Remix av Frp-sangen

#1

Acsa sa for siden:

Gatas Parlament og Supa Sayed har gjort noen små endringer... :knegg:

(Kilde: youtube.com)



#3

Nebbia sa for siden:

Remixen var strengt tatt unødvendig. Å høre Christian Ingebrigtsens breke, blir jo nesten som en ufrivillig nidvise. Ingebrigtsnes karriere startet i et høyst middelmådig boyband, og en skulle tro at det ikke gikk an å komme lenger ned på stigen. :knegg:

Han skal i det minste ha kreditt for at han tar grep for å kvitte seg med boybandstempelet.


#4

Sitron sa for siden:

Fantastisk. Tenk om alle kunne skjønne det.

Selv syns jeg Ingebrigtsen hadde et snev av Jahn Teigen. ;)


#5

Siri sa for siden:

:knegg:


#6

Slettet bruker sa for siden:

Nebbia sa det.
Det finnes ikke en smiley her som kan uttrykke en passende kombinasjon av kvalme, hylgrinelatter, gråt, sorg, lynforbannelse, provokasjon, fiskedask, vantro, smakløshet, Grandiosaånde, Bertram Butts allsmakbønne med smak av ørevoks og en par andre ting samt kvisa til Albertine.

Kan noen hjelpe meg med den rette smileyene takk? :hjelp:


#7

kie sa for siden:

Herlig! :knegg:


#8

Canisa sa for siden:

:knegg:

Jeg er helt enig at det er MYE Jan Teigen her. :kvalm:


#9

Kaija sa for siden:

Dette ble bra. Snakk om å snu sangen på hodet. :knegg:

Flirer godt av Smilefjes sin kommentar også.

Jeg skjønner meg ikke på herr Ingebrigtsen. Tror han virkelig det er mulig å gå rundt og være snill gutt, ikke mene noen ting og bli likt av alle, samtidig som han velger å stikke nesa si fram på FRP-landsmøtet. Slik han har uttalt seg rundt FRP-sangen bekrefter han alle de fordommene jeg har hatt om ham og musikken hans. -Tomt og meningsløst ørefyll uten sjel.


#10

Brutus_ sa for siden:

Har ikke sett noen av de før, men han skal ha for at han legger hodet på stabben. Egentlig tullete at artister driver og hyper partipolitikk. Det kvalmeste eksempelet var Jan F. Karlsen som hadde tunga si langt opp i en viss røv på 1.mai. Strategisk nettverksbygging kalles det, og det er kassa-apparatet som jubler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.