Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pæreskinke

#1

tinkadott sa for siden:

Hvordan i all verden tilbereder man den? Skal den spises som den er, eller stekes`? Aner virkelig ikke...


#2

Belle sa for siden:

Er ikke det en spekeskinke?

Isåfall skjærer du den i tynne skiver og serverer feks med eggerøre, potetsalat og flatbrød....


#3

007 sa for siden:

Jeg pleier servere den varm.
Skinken er, som oftes, ferdig kokt og jeg varmer den med at den trekker i vann som akkurat ikke koker i ca 40 minutter. Hviler i 10 min. før jeg skjærer den i tynne skiver.
Serveres med kokte poteter, løksaus og kokte grønsaker (gulrøtter, blomkål og broccoli).


#4

Kirsebær sa for siden:

:gruble: Er du sikker på at det er pæreskinke du snkker om nå?

De pæreskinkene jeg har sett er helt klart spekemat.


#5

007 sa for siden:

:rofl:
Jeg mener juleskinke.


#6

Kirsebær sa for siden:

:fnise: Men det hadde sikkert vært interessant å koke pæreskinka også :nikker:


#7

Honda sa for siden:

Eggerøre og ,flatbrød og rømme til pæreskinke er nam.

Og den skal ikke kokes;) hihi


#8

tinkadott sa for siden:

flotters! Takk for tips!


#9

Mikkeline sa for siden:

Det gjorde en kollega av meg da vi fikk i julegave for noen år siden. Hun syntes ikke den var noe god...:fnis:


#10

Inagh sa for siden:

Koke pæreskinke... :rofl: (Sorry, Liven...)

Det er kjempegodt med eggerøre og potetsalat til pæreskinke.
Det er også godt å lage melonbåter og surre pæreskinke rundt disse og servere som en forrett. :nam:


#11

Honda sa for siden:

Potetsalat glemte jeg:nikker:

Og melon som tilbehør, skinka trenger ikke være surret rundt.. er kjempegodt.

Kan vel ha den skinka i pastaretter ala sånn spansk skinke ting? bare en ide, ikke sikkert det blir noe bra hehe



#13

007 sa for siden:

:snurt:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.