Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kanal ville du valgt?

Hvilken kanal skal vi velge?

  • BBC Entertainment
    35 stemmer
  • Svensk TV4
    22 stemmer
#1

rajraj sa for siden:

Vi får besøk av en Get-boks-mann snart. Borettslaget har bestemt at vi skal få ny boks som gir flere tv-kanaler, blant annet. I den forbindelse får vi velge to stykker fra ei liste i tillegg til standardpakka. Vi har bestemt oss for Viasat History. Men så står vi mellom BBC Entertainment og Svensk TV4 på andrevalget. Begge kanaler har en del krimserier som vi liker å se. Utover det vet vi ikke så mye om programtilbudet (og vi ser heller ikke styggmye på tv, strengt tatt).

Med poll!


#2

Frøy sa for siden:

Vi har begge og har ikke sett på BBC i det hele tatt.


#3

Robyn sa for siden:

Jeg har TV4 både her hjemme og i Sverige og ser sjelden på det. Syns det er mye Bingolotto og samme serier som går på andre kanaler vi allerede har.

Så jeg ville valgt BBC entertainment (som jeg gjerne skulle hatt).


#4

Fluke sa for siden:

BBC Entertainment. Vi ser omtrent bare på den. :)


#5

Skremmern sa for siden:

Svensk TV4 - slik at man kan se That 70's Show. :hjerter:


#6

Maiden sa for siden:

BBC Entertainment. :nikker:


#7

Claire sa for siden:

BBC Entertainment - uten tvil.


#8

Albertine sa for siden:

Jeg hadde ikke vært i tvil om det hadde vært BBC Lifestyle, men Entertainment har jeg aldri sett på bortsett fra et par "weakest link".


#9

rajraj sa for siden:

Men det går jo på TV2 også.

Hvorfor Lifestyle? Det var også et av alternativene fra Get, men det har vi ikke vurdert engang.


#10

Irma sa for siden:

Lifestyle har matprogrammer. Jeg har lyst på Lifestyle, men innser at det blir en dyr affære. Iallefall når jeg knapt ser på annet enn nyhetene på NRK sånn i ny og ne på TV.

Aner ikke hvem jeg ville valgt av de to du nevner.


#11

Skremmern sa for siden:

Man kan selvsagt ikke få nok.


#12

Inagh sa for siden:

Bbc.


#13

Albertine sa for siden:

Lifestyle har massevis av gode matprogrammer, designprogrammer og ting som What not to wear og Ten years younger. Jeg ser veldig ofte på det. :nikker:


#14

turi sa for siden:

BBC, enda jeg tror at Twin Peaks går på kanal 4 innimellom! :edel:


#15

rajraj sa for siden:

Nå har mannen vært her alt. Jeg lot flertallet i pollen avgjøre, så det ble BBC Entertainment. Og nå ser jeg at Lifestyle har matprogrammer. Jaja, man kan ikke få alt. Da er jeg i det minste skjermet mot What not to wear og Ten years younger. :skremt:


#16

Dixie Diner sa for siden:

TV4, de sender Simpsons hele tiden, flere episoder hver dag. :hjerter:
Du skal vel ha PVR-boksen? Jeg har nå levd uten den i snart 2 mndr etter at vi flyttet fra borettslaget (svigers har ikke PVR) og jeg føler jeg lever i helvete. :leppe: HELT avhengig, beste jeg har hatt. Vi skal ha PVR fra Lyse når vi flytter i juli, heldigvis. Den er sikkert ikke så bra som GET sin, men bedre enn ingenting. savner GET


#17

Irma sa for siden:

Ok, det avgjør saken for min del. Min stemme går til BBC. :nemlig:


#18

rajraj sa for siden:

PVR kostet ekstra og er vel beregnet på digital/HD-tv, tror jeg? Vi gidder uansett ikke betale noe utover kringkastingsavgiften for å se på tv. Kan ikke helt se at vi skulle ha hatt bruk for PVR, da vi ser lite og ikke vil se på det som et savn om vi gikk glipp av noe vi egentlig hadde tenkt å se. Det eneste måtte vel være at man kan leie film med PVR. Men det funker i grunn med dvdutleie også.


#19

rajraj sa for siden:

:what:


#20

Storm sa for siden:

:knegg:


#21

Dixie Diner sa for siden:

Høres litt absurd ut, men. :knegg: Eldste var helt fortvilet da vi nettopp hadde flyttet inn hos svigers og hun satt og så på barne-tv og skulle på do. "Mamma, hvor er pauseknappen?".


#22

Dixie Diner sa for siden:

Vi brukte aldri filmleiedelen, men vi brukte alltid pauseknappen for å slippe reklame, da vi skulle på do eller annet, og dessuten slapp jeg å sitte og tråle gjennom tvkanaler i kjedsomhet. Jeg tok opp det jeg fant interessant og hver gang jeg ville se noe på tv hadde jeg en masse spennende liggende på harddisken. Jeg tok også opp kjekke programmer til eldste og fikk med meg endel filmer som gikk på nettene, ved å ta dem opp. Jeg så faktisk mindre dritt på tv da vi hadde den, for jeg så bare ting jeg hadde tatt opp som jeg syntes var interessante. OG JEG SLAPP REKLAME, bare det var verdt hele boksen.
Nå ser jeg aldri på tv siden vi bor hos svigers og svigerfar bare ser på italiensk tv, men jeg gleder meg ihjel til vi får ny PVR-boks når vi nå flytter i neste måned. Gleder meg til å kunne ta opp programmer igjen og ikke minst sette på pause! abstinenser

Vi fikk boksen gratis pga. et sommertilbud, men uansett hadde vi fått den billigere gjennom borettslaget.


#23

Albertine sa for siden:

Man kan bli miljøskadd av sånn boks, altså. En kveld like etter vi hadde lagt oss hørte vi et voldsomt smell utenfor, og jeg var på nippet til å finne frem fjernkontrollen for å spole tilbake og høre det en gang til. :flau:

#24

Dixie Diner sa for siden:

:knegg: Man føler seg plutselig handicappet uten spole- og pauseknapp.


#25

Robyn sa for siden:

Jepp, det er et helt nytt liv. Skjønner ikke hvordan jeg overlevde uten den flotte lille boksen.

Føler dessuten jeg har blitt mindre avhengig av TV'n, for nå ser jeg på det jeg vil NÅR jeg vil. Er ikke avhengig av å komme hjem tirsdag kl. 21.30 for å se på Grey's Anatomy. :hehehe:


#26

LimboLine sa for siden:

Og Kongen av Queens. :hjerter:


#27

rajraj sa for siden:

Dere må på detox, begge to. Seriøst. :knegg:


#28

alice sa for siden:

Jeg stemte på tv4, men ser det er mange gode argumenter for BBC her også. :nikker:

Også er jeg litt glad for at jeg ikke har sånn fancy boks, det høres ikke helt sunt ut! :knegg:


#29

Millen sa for siden:

BBC. De har mer varierete programmer enn SVT4.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.