Høres knallgod ut! Druer og kylling sammen er jo en uslåelig kombo. Feta også. Hvis man skal bruke feta i olje anbefaler jeg Kybos med hvitløk og chili. Ikke det heslige Arla-glasset.
Stangselleri er jo kjempegodt. Jeg er ikke sær og kresen overhodet, og er åpnen for denne salaten, absolutt. Men er også skeptisk til kylling og reker sammen. Har du diktet den selv, Susse?
Var det ikke litt lite salat i denne salaten da? Stangselleri må jeg nesten kutte ut for det er en av de få tingene jeg ikke liker, og da er det jo bare fetaost og druer sammen med reker og kylling.
Hvis man ikke gjør det blir det jo faktisk bare druene som representerer frukt/ grønt kategorien. Men for all del, det er sikkert verdt å prøve selv om jeg blir litt skeptisk.
Jeg sitter og tygger på denne nå. Hmm.. Tja. Jo, ja. Ikke vond. Men jeg hadde for mye av oljen på og ble litt småkvalm. Veldig mye druer, selv om jeg elsker druer.
Ja men en salat kan kalles salat uten å ha noe særlig grønt i. Tunfisksalat med løk, tunfisk og majones er også en salat. Men du kan ha oppi det du vil. :)
Liker du det? Fysj. Jeg kunne spise det før, men etter at jeg oppdaget Kybos med chili og hvitløk har jeg blitt kvalm bare av tanken på Arla på glass. Den firkantede grønne pakken er god, men den beste er den vi kjøper på ei innvandrersjappe i byen.
Hørtes veldig deilig ut, den skal jeg prøve. :jupp: Kylling og reker er jo en velprøvd kombinasjon i bl.a. paella. Og salat kan det vel kalles så lenge det er en kald blanding av diverse ingredienser.
Salaten var god den, men det var for mye druer etter min smak. Dessuten hadde jeg nesten all chili-oljen fra osten i, og det ble nesten kvalmt. Men med minimalt med olje og færre druer, er den nok bedre.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.