DM sa for siden:
Du får 3 spyd til grilling som du kan fylle med hva du vil. Hva tar du på?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
DM sa for siden:
Du får 3 spyd til grilling som du kan fylle med hva du vil. Hva tar du på?
Dixie Diner sa for siden:
Det øverste spydet har vi grillet flere ganger nå i vår/sommer. Utrolig godt.
Manga sa for siden:
Jeg tar 3 av Isets spyd nr. 1 :enkel:
Irma sa for siden:
Jeg ville fordelt sjampingjong, rød paprika, squash og halve tomater på spydene. Normalt bruker vi å kjøre en ingrediens per spyd, siden det stort sett gir best resultat. Siden jeg nå for første gang har gått til innkjøp av den berømte halloumiosten som visstnok skal være så fantastisk å grille, så ville jeg tatt litt av den på spydet også.
Jeg synes kjøtt på spyd blir så gæggi så det har vi slutta med.
maggypop sa for siden:
Ru sa for siden:
Isolde sa for siden:
Lavkarboer som ikke er glad i grønnsaker
scilla sa for siden:
Dere har glemt hvitløksmarinert, rå (!) scampi.:skuffet: Med sitronbåter.
Ru sa for siden:
Scampi er noe miljøsvineri. :øko_engel:
Robyn sa for siden:
Kyllingfilet skåret i biter marinert med sweet chili marinade, paprika og løk. Det enkle er ofte det beste.
Blomst sa for siden:
Dixie Diner sa for siden:
Scampi miljøsvineri? Og kjøtt som blir sæggi? Fortell? Det med scampi har jeg ikke hørt, og kjøttet mitt blir hvertfall IKKE gæggi, det skal jeg love.
Fruktflua sa for siden:
Soya-og hvitløksmarinerte champignoner, haloumi, aubergine, tomater, og indrefilet av okse.
Dixie Diner sa for siden:
Halloumi ja, den er jo enestående. Må ha med det neste gang. Fant den på Ultra. :sikle:
Tangerine sa for siden:
Tips: Prøv frukt, det er utrolig godt på spyd. Ananas, mango osv. :nam:
Luftslottet sa for siden:
Til de to øverste ville jeg servert kylling- eller kalkunfilet marinert med timian, som grilles for seg. Enig i at kjøtt på spidd ikke er godt. Det blir enten viskelær eller ikke helt gjennomstekt. Eller begge deler. :iiik:
Dixie Diner sa for siden:
Da er det bare dere som ikke får til å grille kjøttet ordentlig. :snurt: Jeg har både fått servert og servert grillspyd med alle typer kjøtt på, og de er blitt helt fantastiske! Helt nydelig, faktisk. Og er det noen som er kresne på sæggi og tørt kjøtt så er det hvertfall meg. tidligere vegetarianer med aversjoner som henger igjen
Tangerine sa for siden:
Kjøttet på mine spyd blir også bra. :stolt:
Luftslottet sa for siden:
Men hvorfor er det egentlig noe must å grille kjøttet samtidig?
Kan man ikke bare legge det ved siden av, og så grille desto mer grønnsaker på spidd?
Dixie Diner sa for siden:
Must og must, jeg liker å ha kjøtt og grønnsaker på spiddet, det er det jeg er vant med. Og det blir alltid veldig bra. :)
Tangerine sa for siden:
Alt i ett, syns det er enklest. :)
Joika sa for siden:
Honda sa for siden:
Jeg liker ikke mat på spyd, for noen blir alt for mye grillet og noe blir ikke grillet.
jeg bruker å ha grønnsaker i alu folie eller på alu form
Ru sa for siden:
www.gronnhverdag.no/artikkel.php?artikkelid=3334
(Er på jobb og har ikke tid til å finne flere kilder.)
Arona sa for siden:
Marinert indrefilet av okse, rød paprika, sjalottløk
Indrefilet av svin, sammenrullet bacon, biter av god pølse, sjampinjong, maiskolbe og sjalottløk
Jordbær, ananas og marshmellow
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.