Klokken halv syv skal vi på håndballavslutning hvor det er buffet.
Vi skal ha med pizza.
Klokken 16-18 skal vi på sommerfest i barnehagen.
Dvs at jeg må lage pizzaen nå, også steke den siste rest klokken 18 (går 15 min før fra sommerfesten).
Fyllet ble laget i går og osten er ferdig raspet.
Nå tenkte jeg å lage bunnen og deretter forhåndssteke den litt, slik at når vi kommer hjem kan vi bare ta på fyll, ost og div. og steke den en 10-15 minuter for å få den helt ferdig og varm og god.
Hvordan gjør jeg dette å best mulig måte? Samt en safe måte for å unngå paddeflat bunn på? :knegg:
Nå jeg lager mat når jeg er stressa, blir det IKKE vellykket.
Etter at du har forhåndstekt deigen putter du den bare i fryseren. Når du kommer hjem tar du den ut av fryseren og legger på fyllet og steker den. Funker som bare den.
Men den blir jo ikke fryst helt inn da, siden det kun blir snakk om 2-3 timer.
Men hvorfor fryse den da?
Kan den ikke bare stå på benken under ett klede og vente?
Jeg syntes pizzabunn laget med olje er best. Ikke for mye gjær, og du kan bare la den stå på benken og kjevle den ut før du steker. Jeg pleier bare gjøre det. Blir så bra atte. :jupp:
Sett deigen i brødbakemaskinen (hvis du har det?) med timer. Genialt. :jupp: Da er deigen ferdig når du kommer hjem. Forvarm ovnen med varmluft mens du slenger deigen ut i panna og legger på fyllet som ligger klart oppdelt, og i ovnen 15-20 minutter.
Runde en til osten er såvidt smeltet, men før den blir gyllen og sprø. Andre runde til den er ferdig. :vetsj: Jeg tar det som regel på måfå. Steker på 250 grader.