Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glutenfrie kanelboller og rusbrus

#1

Pia sa for siden:

Hvordan lager man glutenfrie kanelboller best? Som vanlig bare bytter ut melet med glutenfritt mel, eller er det en annen lur måte? Og finnes det glutenfri rusbrus? Jeg skal arrangere utdrikningslag og ser ikke helt for meg å gå rundt med vinflasken på innerlomma til bruden. Hun drikker ikke sprit.


#2

Mrs. Longbottom sa for siden:

Det er sprit i rusbrus, vel. Men det skulle vel ikke være gluten i noen av dem.


#3

Benzo sa for siden:

Drikker hun ikke øl? Aas har glutenfritt øl, eller coronas.
Erfaringsmessig er glutenfri gjærbakst vanskelig å få skikkelig til, det blir smuldrete, men du finner glutenfrie snurrer i frysedisken.


#4

Pia sa for siden:

Ah, er coronas glutenfritt? Nei hun drikker ikke øl, men jeg tror det er fordi hun tror det er gluten i alle.


#5

Honda sa for siden:

:nikker:

smirnoff ice er i boxer :)


#6

pulverheksa sa for siden:

Jeg har gode oppskrifter på glutenfrit kanelboller, men det er som de sier vanskelige å få til. At de blir tørre er ikke største problemet, men å få de formet til snurrer er verre om du ikke har lekt med glutenfri deig før. Det er som å bake med melis, nesten umulig og krever trening. Har du lyst til å forsøke skal jeg gjerne hjelpe deg, gi meg en lyd i så tilfelle.


#7

Elise sa for siden:

Vi hadde utdrikningslag i helga, og vinkartong (hvitvin) til bruden lå i kjølebagen sammen med ølen til forloverne hele dagen. Farta ikke så voldsomt, men litt må man alltids ha med seg, og en liten 2-liters kartong med vin var ikke så halvgærent uhåndterlig, altså.


#8

annemede sa for siden:

Jeg bakte kanelboller med jyttemel, det ble ikke så halvgale. Ellers har Fria noen gode deresom hun tåler hvetestivelse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.