Lurer på hva dere tror om sjokoladefondant og creme brule former?.
Kan jeg bruke disse?, er jo små former men er kanskje for store?.
De er 7,5 cm i diamenter, 3-4 cm høye. Og blir det bra å steke i disse?
Lurte på å lage sjokoladefondant nyttårsaften men har aldri laget det og ettersom jeg har lest kunne det være litt vanskelig å få de ut av formene så tenkte jeg kunne servere i formene kanskje???
Jeg har laget sjokoladefondant i store muffinsformer av papir. Gikk kjempefint :ja: For sikkerhetskyld kan du ev. spraye med formfett og strø formen først. Da er det jo bombesikkert :riktig:
Lykke til!
Jeg pleier å bruke sånne store teflon (?) muffinsbrett. Altså harde brett med plass til 12 muffins. Uten papirformer i. De sklir rett ut av formene - og ser mye mer elegante ut uten formen på fatet! Og de smaker lekkert med bringebær i en eller annen form (frossen, som saus e.l) .
Hmm, må nok på store papirformer jakt i morgen. Men er redd for at jeg ikke får tak i det her....:(. Må til nabokommunen antagelig og hadde ikke planer om det nå men..