Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Love those berries-mousse

#1

Dixie Diner sa for siden:

Dette er en mousse med kremost og bringebær, hentet fra lavkarbo.no (Nille sin oppskrift). Den er opprinnelig laget med Splenda/Natreen, men jeg har laget den både med og uten vanlig sukker. Her er den sukrede varianten, det er bare å bytte det ut med annet søtstoff (feks. Sukrin) for de som vil det. Det blir akkurat like godt.

1 kopp bringebær, tinte eller ferske
1 kopp kremfløte
115 gram Philadelphia naturell
1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker, eller utskrap av en stang
1/2 kopp sukker eller melis

Ha sukker og bringebær i hurtigmikser og kjør dem til en glatt masse. Tilsett kremost og vanilje og kjør det glatt. Bland det med pisket krem og ha i serveringsglass eller en stor glassbolle. Sett i kjøleskapet i en time eller to. Prøv gjerne med andre typer bær.

:sikle:


#2

Vito sa for siden:

Kan man bruke sjokolade også?


#3

Dixie Diner sa for siden:

Her får man svar nøyaktig 1 år etter at man postet. :knegg:
Jeg aner ikke, har ikke prøvd, men det må da gå an? Jeg tør ikke svare, egentlig.


#4

Pelen sa for siden:

Denne så jeg ikke når du la ut, men den høres veldig god ut og den må prøves!


#5

tinkadott sa for siden:

Passer perfekt å prøve, skal jammen lage! Ferske bær i kjøleskapet. Kan den stå lengre i kjøleskap (1 døgn for eks?)?


#6

Dixie Diner sa for siden:

Hun som har lagt ut oppskriften på det andre forumet sier den holder seg i 3-4 dager i kjøleskapet. :)


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg har akkurat lagd denne, og den er kjempegod. :) Jeg spurte Iset om den kunne lages dagen før, og hun sa den ble bare bedre og godt kan stå 3 dager i kjøleskap.


#8

tinkadott sa for siden:

Bra! da har jeg en plan for bringebærene i kjøleskapet (må bare gjemme de litt lengre bak så ikke mannen tar de først!)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.