Jeg vet ikke, men jeg vet at de må skrive det dersom det er med som ingrediens i brødet, så jeg antar at det er fordi de er bakt i samme bakeri og de kanskje ikke har vasket ned hele bakeriet i mellom. Jeg hadde spurt dem i Menybutikken om de visste eller kunne undersøke for meg for å være sikker.
Jeg ville tro det. Mange av brødene er produsert utenfra, blant annet United Bakery. Du kan jo ta kontakt med dem?
Mener at jeg leste en gang at man er nødt å skrive på den "helgarderingen" når man ikke baker brødene i helt separate rom; så lenge deigene/utbakingen skjer i samme luften kan man teoretisk få disse "sporene".
Jeg har spurt i butikken, men følte meg ikke overbevist om at de var helt sikre på det de svarte på. Vil nødig risikere sånt som denne leppa igjen - sånn så det ut da vi oppdaget at han ikke tålte nøtter. Bildet er tatt etter at han fikk adrenalin og kortison, så den var først mye verre og gikk helt opp til nesa, sprakk og blødde... :skremt:
Jeg får gå litt hardere inn på Meny-personalet, og be om å fakta på bordet. De må jo vite sånt.
I dag fikk jeg snakket med en på Meny som kunne svare ordentlig. Hvis det ikke står nøtter i ingredienslisten, bare under allergener nederst, så betyr det det samme som "kan inneholde spor av nøtter". Og det tåler jo heldigvis sønnen min.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.