Vi skal ha nytt kjøkken og ny koketopp og stekovn, men blir litt surrete her.
Hvilken str er mest "vanlig"?
Nå tenker jeg ikke på bredden, men hvor mange liter den er. Har ikke peiling på hvor mange liter den vi har pr i dag er. Det som er viktig for meg er at den ikke ødelegger den gode vaniljekaka mi når jeg baker :knegg:
Det er stor forskjell på indre volum på innbygde stekeovner (det er innbygde modeller du tenker på)? Vi har en av de større - 65 liter, mener jeg. Ellers er de gjerne på ned mot 50 liter, så sjekk volumet.
Det er bare toppmodeller som har pyrolyse. Mange har belegg som er lett å vaske, men pyrolyse skal visst være kjempeenkelt. Vi har ikke det, men hvis man lager ribbe eller har andre fettsprutende aktiviteter i stekeovenen så er pyrolyse tingen.
Har ingen erfaring med BEHA, men hvis du venter til boligmesse i Oslo i september så er det ofte 30% rabatt på hvitevarer hos forskjellige leverandører. Induksjon vil du ikke angre på at du velger.
Jeg er en sucker for ovner som enten har stekevogn (hele døren kommer ut som en vogn med brettene som henger på døren) eller dører som er sidehengslet + teleskopstenger (dvs. brettene kommer ut slik at man reduserer risikoen for å brenne seg på kanten).
Jeg vil tro det er lurt å velge så stor som mulig siden innbyggingsovner nok er litt mindre enn de gamle sånn i utgangspunktet.
Vi har pyrolyse på vår. Altså selvrening. Jeg syns det er lurt, for jeg HATER å rense ovn! Ja sterke ord, men dog så sant. Ikke alle ovner har dette, det har med hvilket belegg som er i ovnen.
Eh.. Uten å høre FOR sjuskete ut så må jeg si at jeg husker ikke sist jeg vasket ovnen inni :flau: Nå er det ikke sånn at det ligger matrester og svidde klumper i ovnen altså, det vasker jeg vekk. Men døra og lignende, ja det vaskes ikke for ofte.
Pr i dag er ovnen innebygget, men vi må ha ny siden vi skal splitte ovn og plate, og den har dør som dras ut som skuff hvor platene henger på. Nå skal vi ha den i høyskap.
Veldig! :jupp:
Men det er (i følge selgeren) to typer ASKO ovner.. En som er laget i Italia tror jeg, og den skal være dårligere? :vetikke: Det er noen år siden vi kjøpte den nå, så jeg husker ikke. :sorry: Men veldig fornøyd med kvaliteten på vår ja. Positivt overrasket.
Pyrolyse. :nemlig: Vår ovn heter Siemens, har pyrolysefunksjon og har 60 l ovnsvolum. Fornøyd! :nikker: Det er enkelte ovner som er veldig små, hvor langpanna ikke er stor nok til en vanlig kakeoppskrift (:eek:), og det kan umulig være optimalt for vaniljekaka heller, vil jeg tro. :niks:
Så der live i dag for første gang, ingen av butikkene vi har vært innom har hatt den utstilt. Ble så glad for den er jo kjempefin.
Nå er det bare å vente på kjøkkenet og kjøpe tapeten. Flisene er i hus.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.