Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan får jeg ruccula til å holde seg noen dager?

#1

Mei sa for siden:

Når vi bruker ruccula syns jeg alltid det blir mye igjen - og det som blir igjen holder seg knappe to dager i kjøleskap før de blir slimete og ekle. Finnes det en måte å få ruccula til å holde seg lenger på?

Tørke den? :knegg:


#2

Fluke sa for siden:

Tupperwares Crisper Selett er det eneste jeg har greid det med. (Det er en tett, rund "boks" med rist i bunn.) Det fins sikkert andre greier med samme prinsipp som fungerer like bra.


#3

Nessie sa for siden:

Jeg har også sånn tuppeware greie, men bruker den ikke da :blond:

Så jeg ender opp med ditt problem Zol..


#4

Hyacinth sa for siden:

All salat, sikkert også ruccola, holder seg frisk og sprø dersom man skyller den i kaldt vann og legger den i en tett pose i kjøleskapet. Ruccola synes jeg er den typen salat som holder seg best.


#5

Nessie sa for siden:

Men synes liksom det er forskjell på isbergsalat (den ER jo sprø) og ruccola? (som er slapp i utgangspunktet?)


#6

Hyacinth sa for siden:

Ja, og det er stor forskjell på ruccola også. Noen ganger er det mye dårlig ruccola i en pakke. Men du har rett, ruccola er vel ikke så sprø som mange andre salattyper, men generelt synes jeg det er den som holder seg best. Ruccola er vel ikke egentlig salat pr definisjon heller, da. Eller tar jeg feil der? :undrer:


#7

Nessie sa for siden:

Vet ikke?
Men har aldri tenkt å bløte den og legge den i den TW greia på samme måte som annen sprø salat.. :undrer:

Ruccola er jo gras :nemlig: :fnise:


#8

Fluke sa for siden:

Jeg bruker den TW greia til omtrent alt som er grønt eller minner om salat. :enkel: Jeg vasker og slynger det først, og så oppi boksen sin. Er det store mengder (f.eks spinat) lar jeg det bare ligge i salatslynga for der holder det seg godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.