Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Helstekt indrefilèt. Hjelp.

#1

Røverdatter sa for siden:

Jeg fikk tak i et flott stykke indrefilèt av okse hos slakteren. Jeg tenker å helsteke det.

Hvordan?


#2

Misty sa for siden:

Jeg steker den i en stekepose, langsteker så den ikke blir tørr...


#3

Mikkeline sa for siden:

Brun den i pannen først, putt i steketermometer og sett den i ovnen. La den hvile minst 15 minutter før du skjærer den opp.

På 62 grader er den pent rosa, og perfekt etter min mening ;)


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Ville og svidd den av i panne først før eg tok den inn i ovnen.

Men du kan vel sjekke matprat.no for ideer ?


#5

Sommerjente sa for siden:

Krydre med salt og pepper, brun det kjapt i tørr stekepanne og legg det ien ildfast form, gjerne med grønnsaker rundt. Bruk steketermometer.

Regner med at opplysningskontoret for kjøtt også har noen tips her...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.