Røverdatter sa for siden:
Jeg fikk tak i et flott stykke indrefilèt av okse hos slakteren. Jeg tenker å helsteke det.
Hvordan?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Røverdatter sa for siden:
Jeg fikk tak i et flott stykke indrefilèt av okse hos slakteren. Jeg tenker å helsteke det.
Hvordan?
Misty sa for siden:
Jeg steker den i en stekepose, langsteker så den ikke blir tørr...
Mikkeline sa for siden:
Brun den i pannen først, putt i steketermometer og sett den i ovnen. La den hvile minst 15 minutter før du skjærer den opp.
På 62 grader er den pent rosa, og perfekt etter min mening ;)
Hjertensfryd sa for siden:
Ville og svidd den av i panne først før eg tok den inn i ovnen.
Men du kan vel sjekke matprat.no for ideer ?
Sommerjente sa for siden:
Krydre med salt og pepper, brun det kjapt i tørr stekepanne og legg det ien ildfast form, gjerne med grønnsaker rundt. Bruk steketermometer.
Regner med at opplysningskontoret for kjøtt også har noen tips her...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.