Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gelepulver i stedet for gelatinpulver? Haster

#1

Benzo sa for siden:

Holder på å lage jordbærmoussekake og var selvfølgelig tom for gelatinpulver. Jeg har gelepulver og lurer derfor på om forholdet blir det samme. Oppskriften sier 8 ts gelatinpulver som skal løses opp i litt vann, er det bare å peise på med 8 ts gelepulver og løse det opp i litt vann? :confused:


#2

Filifjonka sa for siden:

Til ostekake så bruker man jo som regel en pakke gelepulver. Jeg tror jeg ville prøvd med det.


#3

Benzo sa for siden:

Ja, men mousse er ikke så stivt som ostekake, tror jeg får google litt.


#4

Skilpadda sa for siden:

Gelepulver inneholder jo ganske mye sukker, du kan jo se på hvor mange prosent av innholdet som er sukker, og så anta at resten er gelatin, kanskje?


#5

Benzo sa for siden:

Gubben er nå beordret tidligere hjem fra fotballkamp, så det ordner seg!
Det hadde blitt en fryktelig søt kake dersom jeg måtte bruke 1 pk gelepulver, det er nemlig 300g melis i røra. :knegg:



#7

Filifjonka sa for siden:

Ja, hvis du allerede hadde hatt i melisen ville det nok blitt i søteste laget. :)


#8

Benzo sa for siden:

Åff kårs, tror til og med jeg har et bilde av den fra 17. mai. :)
One moment, please.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.