Benzo sa for siden:
En fantastisk god sommerkake!
500g kransekakemasse
3 store egg
Jordbærmousse
600g jordbær, friske eller frosne
300g melis
6 dl kremfløte
8 toppede ts gelatinpulver
Pynt
50g mørk sjokolade
friske jordbær
Smuldre kransekakemassen og tilsett eggene. Pisk blandingen kraftig til den er lys og luftig. Legg bakepapir i en 28 cm form og stek i 25-30 min på 170 grader. La bunnen avkjøle seg før du legger den over på rist. Ta bort bakepapir og vask formen. Skjær bort ca 1 cm rundt hele kakebunnen slik at den blir mindre i omkrets. Legg kakebunnen tilbake i formen, pass på at formen er helt tett.
Kjør melis og jordbær til en jevn masse i foodprocessor og stivpisk fløten. Rør ut gelatinpulver etter anvisning på pakken.
Bland sammen jordbærpureen og pisket krem. Rør inn smeltet gelatin. Hell jordbærmoussen over kaken og sett den kjølig.
Finhakk sjokoladen og dryss over før servering.