Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dyrepensjonat i Trondheimsområdet?

#1

Vianne Rocher sa for siden:

Vi trenger kattepass til vår katt når vi nå skal reise på ferie. Siden ingen venner og bekjente vil passe vår katt (wonder why :knegg: ), må vi dessverre ha ham på ett dyrepensjonat/kennel.

Har funnet flere som driver med dette i Trondheimsområdet, men jeg vil gjerne ha anbefalinger og erfaringer fra noen som har brukt noen av disse pensjonatene.
Kjenner at jeg ikke har lyst til å overlate kattemannen til villt fremmede mennesker som jeg ikke vet noe om :niks:

Så; Noen som har gode/ dårlig erfaringer med dyrepensjonater i og rundt bartebyen, del dem med meg!


#2

Che sa for siden:

Skal høre med broder'n jeg! De pleier å ha katta på en ok plass - og har tidligere opplevd en kjiiip plass, nemlig.


#3

Ine sa for siden:

Kattepensjonatet på Ler er OK.


#4

Katta sa for siden:

Vi var knallfornøyde med noen i fjor.... la meg se...

Kattehaugen hotell. 72 83 55 19 er telefonnummeret, de har ikke nettside. Det ligger på byneset, og det er et lite kattehotell, jeg tror de har plass til ca 15 katter. De som har det er erfarne kattefolk, drev med siamesere før og har nå flere gatemixkatter. Kattene har god plass, hvert sitt lille rom med luke ut til en liten inngjerdet luftegård så de kan ligge ute og slikke litt sol om de vil. De kattene som trenger mye kos får det.

Dette er et litt mindre og mer personlig sted enn naboen Hangeråsen som også skal være bra, men det er som sagt veldig fine forhold for kattene der. Eneste minus er at parkeringsplassen er ekstremt liten, så det er litt trangt når man skal levere og hente pus.


#5

Vianne Rocher sa for siden:

Har ringt dem, men de hadde selvsagt fullt frem til August. Sånn er det bare når man alltid er sent ut med allt :rolleyes:

Takk for sms Bauche. De skal kontaktes. Om det virkelig kniper får jeg overtale nabodama til å slippe ham ut/inn samt ha på mat og vann. Men det er ikke noen optimal løsning da...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.