Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rosévin - kald eller temperert?

#1

banana sa for siden:

Hvordan skal rosévin serveres?


#2

Camomilla sa for siden:

Ja si det. Jeg drikker det kun i varmen og da er den kald, men om det er riktig vet jeg ikke.


#3

Susse sa for siden:

Jeg drikker den kun kald. Aner ikke om det er "riktig" men det blåser jeg i, sånn synes jeg den smaker best i allefall. :)
Nettopp åpnet en iskald flaske Beringer. :hjerter:


#4

banana sa for siden:

Jeg fikk nemlig med meg en flaske som skulle være som en fest å drikke da jeg var innom polet i formiddag. :)


#5

Trulte sa for siden:

Kald :nam:!


#6

teamor sa for siden:

Den legger jeg i kjøleskapet, og tar ut en time eller så før jeg skal drikke den. Perfekt synes jeg! :)


#7

mammamia sa for siden:

Det gjør jeg med stort sett all vin, smaken kommer mye bedre frem.


#8

Marge sa for siden:

Kald.


#9

Michelle sa for siden:

Den skal være kald ja.


#10

banana sa for siden:

Den var veldig god kald. :skål:


#11

Susse sa for siden:

Kan du dele navnet med oss ?


#12

banana sa for siden:

Schilcher Frizzante. Den er i følge mannen på bygdas nyåpnede pol en fest å drikke. Det er litt bobler i den.


#13

Blomst sa for siden:

Jeg drikker den iskald og har glasset også litt i kjøleskapet, fantastisk godt med rosevin.


#14

Molo sa for siden:

Iskald. Får du servert rosévin på restaurant står den i isbøtte ved bordet.


#15

Susse sa for siden:

Takk, da prøver jeg den på St.Hansfesten i morgen :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.