Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Campingbord

#1

Manga sa for siden:

Hvor finner jeg et middels stort, sammenleggbart og stødig campingbord som ikke koster 1000 - 1500 kr? Nå er jeg lei av det lille bordet vårt som velter bare man ser på det. Finner bare ikke noe nytt. Jeg må vel kanskje bare punge ut, hvis ingen har noen forslag til hvor jeg kan finne noe litt rimeligere.




#4

Manga sa for siden:

Takk for tips. Ingen som vet om noen butikker som har da? Campingferien nærmer seg faretruende. Tror ikke jeg rekker å få sendt.


#5

Irma sa for siden:

Campingvognforhandlere bruker å ha det i sortimentet sitt. Så hvis du har en campingvognforhandler i nærheten ville jeg prøvd der.


#6

Elisabet sa for siden:

Du reiser jo med unger, gjør du ikke? Hvis du skal ha noe som er lite og lett så er bare dette borden genialt og ha med seg når en har unger, både på camping og på div. avslutninger og picnik. Og det velter i alle fall ikke. ;) Vi bruker dette sånn at ungene sitter på stolene som hører til bordet, så har vi to voksne hver vår campingstol på endene. Voksne kan også fint sitte på stolene på bordet. Det tåler det. Og det blir veldig lite sammenlagt. Da er det bare bordplatene som brettes mot hverandre, og du bærer det i håndtaket på toppen. Kjøpes på f.eks. Biltema. Biltema har forøvrig også mye annet campingutstyr.


#7

Manga sa for siden:

Biltema... at jeg ikke har tenkt på det. Da blir det en tur dit en av de nærmeste dagene. Det kunne vært noe med et sånt bord. Sikkert kjekt med ungene. Takk for supert tips!


#8

Chanett sa for siden:

Vi kjøpte det som Elisabeth viser på fredag. Jeg kjenner at det er genialt. Tar liten plass og hele greia.


#9

Elisabet sa for siden:

Det er også genialt og ha flere av det, for til barnebursdag så setter vi bare en 3-4 sånne etter hverandre, og det blir ikke noe kaos av stoler etter ungene enten vi er inne eller ute og har selskap. :D Men pass på at en lærer seg å slå det sammen på rett måte. Det er enkelt, men en skal ikke bruke skikkelig makt når en slår det opp eller ned, da gjør en feil.


#10

Hondacrv sa for siden:

Hvis du kjøper deg en Honda-crv følger de med bilen! Det er bunnen i bagasjerommet. Men det var kanskje ikke den billigste løsningen da. :knegg:


#11

Tussilago sa for siden:

Det bordet så vi masse av i Frankrike når vi var på ferie, kjekt å vite at de har det på Biltema! Og billig var det også, 299,- :)


#12

Manga sa for siden:

Hehe, tror jeg foretrekker å kjøpe campingbord uten bil denne gangen. Men, takker for tipset, Hondacrv :)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.