Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Registerreim - VW Polo, 1,2 Modell 2002

#1

Solhøgd sa for siden:

Noen som vet om der er registerreim på VW Polo, 1,2 -2002 modell?
Min bil er kjørt 81.000 km, og jeg kan ikke se i service heftet at registerreim er byttet. Noen gode svar/råd på hva jeg bør gjøre?
Er det noen tidsinterval på registereim?


#2

Mauser sa for siden:

Den har vel registerkjede, så vidt jeg vet. Så ikke noe bytte på den. Vanlige intervaller på registerreim er 90 000 og 120 000 km, eller 5 år. Se i serviceheftet på disse intervallene om det står noe der.


#3

Solhøgd sa for siden:

Takker og bukker for hurtig svar.. Flere her inne som har erfaringer med Polo 1,2 -2002 modell? Noen som er helt sikre på at denne bilen har kjede?


#4

Hønemor! sa for siden:

Har du lest i serviceboka? Hvis det er reim så står det intervell der.


#5

mrc sa for siden:

Hvilken 1.2-liters-motor er det snakk om? VW har vel hatt tre 1.2-liters bensinmotorer i bruk de siste ti årene; 1.2 med 3 sylindre, 1.2 med 4-sylindre, 1.2FSI - samt 1.2TDI, som er diesel.

Jeg vil tro at det er registerreim - tror kanskje det kun er nye 1.2TSI som har kjede, men skal ikke si det heller sikkert. Denne motoren er dog ikke i en 2002-modell.

Men som det sies skal dette ellers framgå av bilens servicehefte. Hvis registerreim ikke er tatt allerede bør man absolutt få det gjort så raskt som mulig - står det ikke ville jeg evt. prøvd å sjekke med forrige eier eller høre med verkstedet de har brukt for service. Hvis man ikke bruker merkeverksted så pass på at de tar andre anbefalte elementer samtidig. F.eks. er det ikke uvanlig at blant annet vannpumpe skal skiftes samtidig som registerreim.

Å kjøre med gammel reim er å ta temmelig store sjanser, da man kan ende opp med fullstendig motorhavari.


#6

Solhøgd sa for siden:

Bilen er en 1,2 med tre sylindret motor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.