Holder på å forberede koldtbordet til kvelden, og gledet meg til å lage waldorfsalaten. Så viste det seg at jeg hadde glemt å kjøpe selleri. Hadde heldigvis litt purre igjen, etter potetsalaten, så jeg brukte likegodt det. Noen som har erfaring med det tidligere? Og det smaker vel like godt med purre?
Purre smaker temmelig annerledes enn selleri, og ganske sterkt også - og vil sannsynligvis smakssette hele salaten når den står en stund. Jeg vet ikke om det er noe som kan erstatte selleri i waldorfsalat, men skulle jeg hatt i noe annet, ville jeg valgt noe som smakte mildt, så det ikke preget hele salaten.
Bra dere likte det, da. :) Jeg syns selleristangen er en av de tingene som må være med i Waldorfsalaten, men når du ikke hadde det så var det jo bra du fant på noe annet som dere likte. :)
Er ikke så veldig glad i selleri, men ville hatt det oppi, da det kanskje er andre som liker det. Men nå blir det purre, og liker ikke de andre det, får jeg alt for meg selv! :D
Vi er heller ikke glad i selleri, jeg synes det blir så sterkt at det dominerer over alt det andre. Har i minimalt med selleri ift det som står i oppskrifta, eller dropper det fullstendig.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.