Hva gjør man med 1,6 kilo kakesmuler? (Don't ask! :gaah: ) Mest sjokoladekakesmuler (med mye fett), en del karamellkake. Alt uten glasur. Kan dette brukes i ostekakebunn, desserter, hva med sånne punsjegreier fra femtitallet? :gruble:
Visst så jeg det, men nysgjerrigheten gjorde at jeg rett og slett valgte å ignorere det. :humre: Nå sitter jeg bare å håper at du vil være søt og snill og svare. :blafre:
Eller så kan du lage åååå så syndige, men akk så gode kakeballer...
Lag kakesmuler av sjokoladekake eller annen kake (gjerne en mislykka en...). Bland i nok ostekrem av typen du bruker på gulrotkake til du får en deilig klissete deig. Lag små baller og dypp i smeltet hvit eller vanlig sjokolade....
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.