Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

HJÆLP! Eplekake blir ikke stekt

#1

Pelle sa for siden:

Jeg har bakt eplekake i rundform i dag (dvs i dette sekund). Røren/deigen så veldig bra ut, og er basert på denne oppskriften:

matmons.net/visoppskrift.asp?id=170

Nå har kaken stått i 60 min på 200 grader, og når jeg stikker inn pinne, så kommer det masse røre ut. Kaken er blitt litt høy, men ikke høyere enn formen. Prøvde å lutte med en tynn kniv nedi, men det ser ut som at det er masse røre i kaken!

Hva i all verden gjør jeg nå, uten å brenne kaken?


#2

Fara sa for siden:

Legg bakepapir på toppen av kaka, så skjermer du den.


#3

Pelle sa for siden:

Lot den stå i 70 min, og da virket den faktisk litt bedre. Så jeg har tatt den ut nå, og håper den setter seg litt. Skal ha den med i selskap i morgen, så det kan jo bli riktig artig, siden den ikke kan kuttes opp før da... Jeje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.