Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva shopper dere på ebay?

#1

Lilo sa for siden:

Av rein nysgjerrighet så lurer jeg på hva dere shopper på ebay? Noen gode tips som jeg og andre har gått glipp av?


#2

Tussa sa for siden:

Undertøy har eg kjøpt mykje av på ebay. Dei dyre merka er mykje billigare der inne. Bikini har eg også kjøpt. Alt med stor suksess! :D


#3

DM sa for siden:

Ingen ting. :hjelpsom:


#4

Mex sa for siden:

Barneklær, sko, klokke og noe leker har jeg shoppet på ebay


#5

LittLemen sa for siden:

Ganske variert. Hvis jeg skal kjøpe noe fra utlandet pleier jeg alltid å sjekke ebay - noen ganger kan man få varene mye billigere der enn i nettbutikker (andre ganger er det omvendt). Jeg har kjøpt tøybleier, leker, klær, matboks, "symaskin på flaske" (tekstillim), kosmetikk og litt av hvert annet.


#6

Anne C sa for siden:

Jeg er ikke noen storhandler, men jeg har kjøpt litt scrappeutstyr, Lego Star Wars figurer og bikinooverdeler. Sistnevnte var ikke noen suksess.


#7

Che sa for siden:

Kjøpt endel av ting de også selger på alexi. Smånyttige ting til barnevogn, bilsete etc.
Stoff
Kjoler
Mønster
skinntøfler ala robeez.

Ingen store ting, men endel småtteri, rett og slett. Kun opplevd en gang at en vare er forsvunnet i posten.


#8

Mrs. Longbottom sa for siden:

Scrappeutstyr, sølv og smykkedeler, barnegreier (matbokser, mest, har en slags sykdom som gjør at jeg må kjøpe minst en matboks i måneden :fnis: ), shampo, klær, cd'er, dvd'er, glass (stenger, jeg lager glassperler),stoff, osv osv.


#9

Grøten sa for siden:

Jeg har kjøpt to par crogs til ungene.
Rask levering og god pris. 97 Nkr per par ink porto. :D


#10

September sa for siden:

Jeg har kjøpt bikini.


#11

Maverick sa for siden:

Nada. :hjelpsom sammen med DM:


#12

Lilo sa for siden:

Er det noe spesielle merker det går i? Noe som er mye billigere enn her i landet?


#13

Tussa sa for siden:

Av undertøy er i alle fall Freya og Fantasie mykje billigare. Og for oss som ikkje bor i storbyane er det også veldig praktisk. ID er også billig på ebay.


#14

shute sa for siden:

T-skjorter, Cacique BH-er, i.d.-sminke, julekalendergavene til kona (det er et halvårsprosjekt), skuldervesker, ett og annet skopar, juletrepynt (vi har Kermit, Super Mario og Dolly Parton på treet, juhu) og litt tøy til kvasi-ungene (da mest på franske Ebay, de selger Babar-tøy).


#15

Nenne sa for siden:

Sko, klær både til meg og ungene, undertøy, kakeformer.


#16

Filifjonka sa for siden:

Jeg har kjøpt kjoler, cashmeregensere og skjerf, et smykke og en duffelcoat (som jeg kommer på). Har også kjøpt litt undertøy, men det kommer jeg ikke til å gjøre igjen (med mindre det er eksakt samme modell som jeg har fra før). Det er mer enn størrelsen som skal klaffe når man kjøper bh.


#17

Tussa sa for siden:

Ja, når en skal kjøpe undertøy er det greit å kjøpe det en har frå før. Med mindre en har puppar som er easygoing sjølvsagt. :humre:


#18

Filifjonka sa for siden:

Uansett hvor easygoing de er så er det jo veldig stor forskjell på hvordan bh-er sitter og hva de gjør med fasongen. :nemlig:


#19

Tussa sa for siden:

Ja absolutt. Men eg har venninner som ikkje skjønar at eg tenke på det som ei problemstilling. Dei kan bruke det meste av alt som finns på markedet.


#20

Fruktflua sa for siden:

Mineralsminke, tannbleking, Hannah Montana-parykker(!), og sko.


#21

Mirasol sa for siden:

Kjoler til Barbie, Intuition barberblad, Mach 3 barberblad, shampo/balsam, t-skjorter, lego, Nintendo DS-spill og tilbehør, veske, sjal, Atkins-barer, hobbygreier til mannen og mye mye mer!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.