Maxine sa for siden:
Hva lager jeg av mengder ost?
Noen ganger er det fint å være Tine-produsent, bare man får bruk for frynsegodene..
Jeg vet jeg kan fryse ost, men synes ikke det smaker like godt...
Edit: til opplysning: Vanlig norvegia...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Maxine sa for siden:
Hva lager jeg av mengder ost?
Noen ganger er det fint å være Tine-produsent, bare man får bruk for frynsegodene..
Jeg vet jeg kan fryse ost, men synes ikke det smaker like godt...
Edit: til opplysning: Vanlig norvegia...
Kanina sa for siden:
Men revet ost smaker da helt utmerket etter å ha vært frosset? F.eks. på pizza og gratenger. Ellers har jeg ingen gode tips..
Veronal sa for siden:
Jeg ville marinert ost og ellers revet ost til smeltebruk.
Honda sa for siden:
fløtregratinerte poteter med ost og grillkrydder mellom lagene.
var en tråd her inne en gang i tiden, kanskje i beg av 2007 ,med dette nevnt.
pulverheksa sa for siden:
nå fikk jeg lyst på ostesuffle. sukk.
Fersken sa for siden:
Sånne mikroostesnacks som Iset la ut oppskrift om!
Elise sa for siden:
Rive den i "porsjonspakninger" til pizza, lasagne osv? Det smaker vel ikke fryst av den når den er revet og så stekt?
Skytte sa for siden:
:jupp: Det ville nok jeg også gjort.
Filifjonka sa for siden:
Jeg syns det er godt å bake horn eller rundstykker, med både ost i deigen og ost som fyll sammen med f.eks. skinke, vårløk og urter.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg ville revet en haug med ost og frøset ned. Det smaker helt fint når den stekes og smelter altså. Og da har du ost til pizza, lasagne, osteboller og masse digg i evigheter. Ja, du kan jo også lage bakverk med ost i og fryse ned. Eller bake masse pizzaer og lasagner ferdig og fryse ned. Veldig greit å ty til når man har det travelt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.