Er det noen som har noen gode ideer på hva jeg kan ta med meg av mat på en 5.5 t flyreise? Jeg regner med at det ikke er så mye av flymaten jeg kan spise. Jeg tar med et par Atkinsbarer. Vanligvis har jeg tatt med meg nøtter av ymse slag, ,men etter å ha lest tråder her om allergier og sånt så tenkte jeg at jeg skulle droppe det denne gangen.
Jeg hadde glatt tatt med nøtter. Det er så mye salg av nøtter ombord uansett, så dersom noen er allergiske tror jeg ikke akkurat det hjelper at du dropper det.
Hvis det er noen som sier fra at de er allergiske mot nøtter så selges det ikke på flyet og man blir bedt om å ikke åpne nøtteposer. Det er noe som blir gitt beskjed om fra personalet hvis det er aktuelt. Tar man med nøtter bør man ha med et alternativ til så man ikke blir så man ikke blir stående uten mat.
Typisk diabetesmeny er kjøtt eller fisk med noe saus, så er det noe potet og greier som man kan la ligge igjen, grønnsakene er gjerne greie nok og det er gjerne med en sukkerfri yoghurt og litt frukt også.
Jeg pleier å plukke ut og spise det som er innenfor lovligheten og la resten ligge igjen, og da blir jeg sånn ca mett. Ta med noe eget for sikkerhets skyld kanskje - lavkarbolapper er jo knall mat kaldt.
Jeg ville absolutt ikke tatt med nøtter, nettopp med tanke på allergi hos medpassasjerer.
Jeg har en bekjent som er så allergisk at han ikke tåler noe, han ville antakelig få en reaksjon bare det satt en på samme fly og åpnet en pose. Og med reaksjon mener jeg opphovning i svelg så han ikke får puste. Ventilasjonssynstemet frakter vel luften ekstra effektivt rundt også.