Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melkefri sjokoladekake

#1

Stikka sa for siden:

Noen som har en god oppskrift? Har søkt litt rundt men finner bare oppskrift på melk- og eggefri sjokoladekake. Egg kan vi fint bruke, kun melken som må bort.


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Gjer det noko at det ikkje er egg i den då ?

Crazy kakene på detsoteliv.no er fine og gode. Ellers så er det ofte berre til å ta ein vanlig sjokoladekake oppskrift og bytte melka ut med eplejuice. Ikkje samme mengde og kanskje litt meir olje.


#3

annemede sa for siden:

Eller så kan du gå i butikken og kjøpe Møllerens sjokoladekake og solsikkeolje, det blir ganske så god kake av det. :erfaren:


#4

Stikka sa for siden:

Det gjør jo ikke noe om det ikke er egg, men tenkte det kanskje var letter å få god smak og konsistens med egg.

Jeg liker å bake fra bunnen selv, annemede, så vil helst slippe å bruke poser. :)


#5

TheVoice sa for siden:

toro langpanne! NAM!


#6

jolie sa for siden:

På allergikokken.no kan du søke på oppskrifter som passer den allergien/intoleransen du har.


#7

Debra sa for siden:

Du kan også erstatte melken med f. eks. eplejuice, har ingen betydning, blir bare saftigere :nikker:


#8

Debra sa for siden:

Her finner du også oppskrifter.


#9

Dragen sa for siden:

Appelsinjuice eller kaffe gir god sjokoladekake. Bruk vanlig oppsrkift, husk melkefritt smør. Blå soft spesial er best.


#10

Stikka sa for siden:

Takk for svar. Da prøver å jeg å bruke en vanlig oppskrift og bytte ut melk med juice eller havremelk og smør med noe melkefritt. Skal handle i Sverige og der har de vel ikke blå soft spesial? Noen anbefalinger på svenskesmør eller bør jeg kjøpe blå soft her?


#11

Honda sa for siden:

Jeg har laktoseintoleranse og får aldri til sjokoladekaker på laktoserdeusert melk eller soya så vi bruker bare møllerene langpanneposer. luftig og god kake hver gang


#12

Stikka sa for siden:

Denne bakte jeg, med litt eplejuice istedenfor melk. Byttet ut glasuren med en lys sjokoladesmørkrem isteden. Den ble veldig god. Brukte melkefri margarin fra Carlsham mejeri, kjøpt i Sverige, både til kaken og pynten.


#13

jolie sa for siden:

Ikke? Jeg lager standard langpannekake med laktoseredusert melk. Er ikke mer enn 1-2 dl, da. Smaker og ser ut akkurat som med vanlig melk.


#14

Honda sa for siden:

Nei laktosereduserte melka er jo mye søter og jeg synnes kaken smaker blæ med den melka i. Er mange år siden jeg sluttet å lage sjokoladekake med laktoseredusert.
Brukt toro eller møllerens siden 2003

Jeg liker ikke den laktosereduserte melka i utgangspunktet. Ikke til noe for alt blir for søtt.Bruker av og til å kjøpe laktosefri melk i sverige og den er mye bedre og den tåler jeg mye bedre og


#15

Stikka sa for siden:

Da burde du prøve den oppskriften jeg la ut. Da trenger du jo ikke bruke melk i det hele tatt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.