Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye bør man gi i bryllupsgave?

#1

Alexy sa for siden:

Skal i bryllup i morgen til en bekjent. Vi omgåes ikke annet enn at vi møtes en gang i uka på øvelse. Fruen kjenner jeg litt. Vi skal på vielsen og festen. Hvor mye skal vi gi? Tenkte å gi penger.


#2

Mauser sa for siden:

12 zilliarder bruker å være bra.


#3

venla sa for siden:

Beløp tilsvarende kuvertprisen er som regel et greit utgangspunkt. Så kan du strekke deg over eller gå under etter hvor godt du kjenner brudeparet


#4

Elisabet sa for siden:

Ville ikke gitt mindre enn kr 500,- i alle fall.


#5

Nessie sa for siden:

Rundt 4-500 synes jeg er ok.


#6

Lykken sa for siden:

ca 500 er bra


#7

pippimamma sa for siden:

Du gir akkurat det du syns er passe selv, det finnes ingen fasitsvar på hva man bør gi. Det som bestemmer hvor mye jeg gir i hvert enkelt tilfelle er hvor nær jeg står brudeparet. Er det nær slekt/venner eller jeg er forlover så gir jeg mer enn hvis jeg er en fjern venn eller jeg ikke er buden i bryllupet.

Vet om noen som går flere sammen om en gave, slik at selv om hver enkelt ikke betaler all verden, så blir det en flott gave ut av det. Uansett så syns jeg ikke det er prisen på gaven som er det viktigste. Da jeg giftet meg, kunne jeg godt klart meg uten gaver. For meg var det viktigst at mannen og jeg ble gift og at vi kunne gi en minnerik feiring for slekt og venner. Ble selvfølgelig glad for gavene, men har ikke tenkt på prisen på de, nei.


#8

Gerbera sa for siden:

Jeg har enda ikke vært i et bryllup hvor jeg har visst kuvertprisen, og synes det er helt uvesentlig hva kuvertprisen er, når jeg skal gi gave.

Uten at det hjalp deg noe særlig ang. din gave selvfølgelig.

Jeg hadde nok gitt 400-500 kroner.


#9

Alexy sa for siden:

Takk for svar!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.