banana sa for siden:
Hva gjør jeg med for mye vårløk? Kan den fryses?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
banana sa for siden:
Hva gjør jeg med for mye vårløk? Kan den fryses?
Left sa for siden:
Jeg vil tippe at det går an å dele den opp, og så fryse. Men da egner den seg vel bare til matlaging, ikke salat etterpå. Tror jeg. Purre kan man fryse i hvert fall, så vil tro det går med løk også?
isola sa for siden:
For mye vårløk? Går det an, altså?
Nin sa for siden:
Middag i morgen. :jupp:
Kok opp pastaskruer og stek kjøttdeig.
Bland sammen pastaen, kjøttdeigen, 3 ss ketchup, 1 boks knuste tomater og en boks creme fraiche.
Ha alt i ildfast form med parmesanost på toppen og inn i ovnen.
Lag saltat av masse cherrytomater og masse vårløk som du har litt balsamicoeddik og krydder i.
Lag salaten først så den får godgjort seg litt mens du lager resten.
Supergodt, favorittmaten til ungene her i huset.
turi sa for siden:
Eller til kjøttmiddagen fra grillen, stekte poteter med vårløk, snaddermat!
banana sa for siden:
Saken var at jeg hadde vårløk, noen ekstra stilker, og skulle ei uke på ferie. Nå er jeg tilbake, vårløken glemte jeg i stresset, men den ligger og er nesten like fin i kjøleskapet.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.