Vi skal ha familiebursdag med tilsammen elve personer i morgen. Lager pølser + brød + salat til barna (bestilt av poden), men tenker at det hadde vært ok med noe annet til de voksne (i tillegg til pølser). Ikke pai, det er jeg lei av.
Jeg synes faktisk pølser fungerer overraskende bra som voksenmat, sikkert fordi jeg bare spiser det på 17.mai og i barnebursdager, stort sett. Jeg har registrert at de fleste er som meg og spiser med god appetitt.
Ikke helt det du ba om, men det kan jo spare deg for en ekstra oppgave. :sparke:
Reker er helt uaktuelt. Ikke min favorittmat for å si det sånn.:knegg:
Ellers så utgår hamburgere og ting som krever oppvarming og plass. Aner ikke hvordan jeg skal få stekt opp nok i en stekepanne, og samtidig kunne delta i selskapet. :undrer: Rundstykker ikke selskapsmat i mine øyne, ikke når det er rundt middagstider.
Hjemmelaget potetstappe blir for mye pes med skrelling osv. :knegg: Jeg skal lage to kaker og vaske og rydde her, i tillegg til å ta meg av jubilanten. svett
Ellers ville jeg foreslått salat. Det er litt arbeid med det, men ikke mye. Da kan du sette fram f.eks fetaost i chili og hvitløk, skinke, kylling, pasta, diverse grønnsaker og forskjellige grønne salater, kokt egg, basilikum, ulike dipper/dressinger og ha brød ved siden av.
Jeg tror jeg hadde blitt litt snurt om jeg hadde fått servert pølse med brød i burdag :sær: :liker det ikke: :fnis:
Her serverest det som oftest rundstykker med godt pålegg i hver burdag og alle spiser det :)
Jeg bruker og og lage tortillas med ost,skinke ,paprika og agurk i. Og smørost med laks
Ungene elsker det .
Men klart er jo smak og behag
Her er det sjokoladekake og muffins som bruker å stå på menyen.
i 6 års dagen til turbo laget jeg 80 muffinser og alle ble borte
Bak muffins og kjøp et par bokser med god is hvis du vil ha noe istedet for kake. Det blir så bra så! Jeg tror at de aller fleste vil synes at pølser er utmerket bursdagsmat.
Vi bruker å ha kokt egg med røykt laks(noen uten og)
hvitost med pynt eks druer,paprika,agurk
kjøttpålegg -hjemmelaget rull ,(kjøpt eks tromsø rull ol.) sylte ,roastbeef, tunge :fnis:
Noen ganger så deler jeg bare rundstykkene\loff opp på fat, setter smør på bordet ,pålegg og "grønnsaker" i skåler så er det forsyn seg selv
Dette om det blir mye folk og når eks snoopy var lita og skulle ha mat HELE tiden da jeg ordnet til turbos 4 års dag
Mine unger og mange andre er de som kaster seg først over eggrundstykkene og ost :fnis:
Brie på rundstykker? :dåne: :tror jeg må dra rundt i norge å se hva folk faktisk spiser :knegg:
Salat med masse godt i er jo og godt. Med godt brød til:)
*kylling med ris og karrisaus
*wok grønnsaker, oppskåret kyllingbiter dyppet i mel,salt,pepper, stekt med hvitløk og persillebuljong, og ris.
*lasagna med salat og hvitløksbaguetter
*gryterett
:begynner å bli seriøst sulten:
Og så nå at du ikke ville ha alt for mye oppvarming..
*Da er jo gryterett greit, enkel å varme opp!
*Ferdig pyntede rundstykker
*Noe som ikke er kjempeenkelt å lage, men rett og slett høre med ei venninne e.l om kjøkkenhjelp!
*taco/wraps, da er jo alt kuttet opp på forhånd og trenger bare varme kjøttet.
Gryterett, jeg har brukt italiensk fra Toro, det har jeg severt til voksne (og barna som vil ha det), loff og en enkel salat. Dette er enkelt og greitt i tillegg til pølse med brød/lompe.
Mamma lager iskake! :lykkelig: (Cappuchinosmak med nøttebunn :nam:).
Jeg lager gele og muffins i tillegg til at jeg har saftis i frysern. Har også kjøpt inn chilli, pesto, napoli, oste, bacon, grill og bratwurstpølser. Skal ha lomper, brød, baktpotet, vanlig salat og bulgursalat i tillegg til masse småstæsj som passer til pølser og bakt potet. Tror det blir bra.