Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til tiårs bryllupsdagsfest?

#1

Slettet bruker sa for siden:

Vi er bedt på fest for å feire ti års bryllupsdag. Kona er en venninne jeg er veldig glad i og mannen er også alle tiders. De har leid samme lokale som de giftet seg i og skal ha middag og drikke, og deretter skal man ha med drikke selv.

Jeg er jo ikke En Som Blir Invitert På Ting. Så jeg vet ikke Hva Man Gjør.

Hva gjør man, og hva har man på seg? Skal man ha med gave? Jeg skal bake flott kake til dem tenkte jeg. Siden jeg har sånn tre-etasjesfat til kaker.

Men resten? Er det 17. mai antrekk som er nivået på sånn fest? Eller selskapskjole? Lokalet ligger nydelig til et stykke utpå landsbygda i tilfelle det er av betydning.


#2

Teofelia sa for siden:

Jeg ville stilt med god vin eller champagne, ikke gave, tror jeg. Også ville jeg vurdert antrekket etter stedet og graden av middagsalvorlighet, men 17. mai-pyntet høres omtrent riktig ut i mine ører.


#3

Slettet bruker sa for siden:

Det er spekemat til mat ihvertfall. Bruden er avholdskvinne med unntak av Baileys. Kan man ta med en flaske Baileys i gave kanskje? Også bare mekke en super kake? Jeg klarer å lage innmari lekker marsipankake i tre høyder feks?

Hvis jeg kan ha ca 17. maistil så har jeg det jeg trenger med unntak av sko. (Jeg har sko også, men jeg VILHA sølvsko - og omsider er det en anledning til å kjøpe noen. :sparke:)


#4

Maz sa for siden:

Det er så utrolig mye enklere når folk er realle og bruker kleskode i invitasjoner.

Ellers er jeg enig i at jeg ville hatt med fludium i "gave", eller spleiset med noen andre på det.


#5

Slettet bruker sa for siden:

Jeg tror ikke de setter kleskode fordi de er av typen som ikke vil påføre noen noe bry med å skaffe seg masse klær og sånt bare for deres skyld. De er utrolig jordnære mennesker. Men jeg vil jo selvsagt ikke skille meg ut. :jålehøne:


#6

amo sa for siden:

For meg høres det ut som "sommerfestantrekkfest". (Nydiktet ord :kry: ).
Enkel sommerkjole eller tights og tunika Så kan man style antrekket med flotte sko og tilbehør som sjal og gøyal ørepynt. :vetikke:

Kaken er jo en flott gave i seg selv, men en flaske Bailys setter de nok pris på.


#7

Maz sa for siden:

Jeg skjønner hvorfor folk gjør det, men jeg tror det skaper mere bry, ikke mindre. Virker som de fleste er :jålehøner: i slike sammenhenger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.