Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Badeland nærme Oslo?

#1

Joika sa for siden:

Vi tenkte oss ut å bade en dag. Lurte på Østfoldbadet, eller Clarion hotell på Gardermoen. Men er usikker på hvilket badeland som er best? :)

Står også noen steder at det er stengt på Gardermoen, og jeg finner ikke noen hjemmeside for badelandet. Noen som vet? Eventuelt om det finnes andre tilsvarende tilbud? (Ikke noen av Oslobadene trenger nevnes, der er vi kjent;)).


#2

Blåbær sa for siden:

Det på Gardermoen var stengt når vi skulle å bade i mai iallfall.
Tviler på at det åpner på en stund.



#4

kokosbolle sa for siden:

Drammensbadet er kjempebra, ettersom jeg har hørt. Man kan fint gå dit fra Drammen stasjon.


#5

Lykken sa for siden:

Østfoldbadet har vi brukte mye, det er fint der!


#6

Mauser sa for siden:

Clarion-badet er nedlagt. Det er snakk om en ny badepark i området, men den er ikke åpnet ennå, så vidt jeg vet.


#7

Joika sa for siden:

Poden har visst vært der med pappa sin og sier det er bra, så da blir det Drammen! Takk! (Har bil!).


#8

Joika sa for siden:

Synd da. :(


#9

Bluen sa for siden:

Risenga i Asker er kjempefint. :jupp:


#10

Kate sa for siden:

Der har vi vært. Kjempefint badeland!


#11

Miss Norway sa for siden:

Jeg skulle også til å anbefale Risenga - til tross for at jeg aldri har vært der.


#12

Snippa sa for siden:

Du kan også dra på badelandet på Quality, Sarpsborg. Kan jo kombineres med en festningstur til Halden, eller en shopping i Sverige.


#13

m^2 sa for siden:

Risenga er topp! Nytt og lyst, rent og pent.
25-metersbasseng, flott småbarnsområde med varmt vann+fontene+bobler, bølgebasseng, strømvirvel-rundt-greie (hva det nå heter), terapibasseng og boblebad, sklier, badstuer og dampbad. Og kiosk med mat til en overkommelig penge.

Jeg og lillegutt har vært der 10-12 ganger i sommer, og det har ikke vært så mye folk der heller. Idag klokka 1000 telte jeg 9 biler på parkeringsplassen! Det kan bli litt folk i terapibassenget utover ettermiddagen (mest barnefamilier), men ellers helt ok! Kjempefint småbarnsbasseng også.

Mellom 0900 og 1200 koster det 60,- per pers å komme inn, de har åpent til 1800 vanligvis, og 2000 på tirsdager og torsdager.

I forhold til Drammensbadet er det vel samme stilen, men færre folk.

Fra Oslo tar du av på Asker-avkjøringa, følger skilting mot Heggedal, deretter er det skiltet til Risenga Idrettspark og du finner fram derfra.
(fra motorveien er det venstre i første rundkjøring, rett fram i neste, også venstre i første lyskryss, og så avkjøring til bassenget til høyre etter ca. 250 meter)


#14

scilla sa for siden:

Jeg anbefaler også Risenga. :jupp:


#15

Joika sa for siden:

Vi var på Drammensbadet i dag. Veldig bra der, ikke minst uteområdene! Det var en kjempebonus når det var såpass ok vær en stund!


#16

Joika sa for siden:

Da blir det nok her neste gang! :ja: Kortere vei også. Ikke å forakte.


#17

Blåbær sa for siden:

Det badelandet blir ikke noe av fordi Eidsvoll kommune har bestemt seg for å bygge istedenfor. De er i krig mot han som vil bygge ut, og gjør det de kan for å sabotere alt han. Dette er ikke første gang. Kommunen gjorde det samme når han skulle bygge idrettspark. :rolleyes:
Så istenfor å la han bygge ut ett stort badeland som tiltrekker seg masse folk, konkurranser og slikt så skal de bygge ett basseng til 100 0000 kr som de ikke greier å vedlikeholde. :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.