Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Wilfa Cool Touch - bruksanvisning?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk en brødbakemaskin av Skytte (:hjerter:) nettopp og skal egentlig få bruksanvisning på mail fra en bruker her inne, men hun er på ferie en stund til og nå er jeg litt utålmodig. Maskinen står på benken og roper på meg, hehe. Så er det noen som har bruksanvisningen til denne, eller kan forklare meg litt enkelt hvordan den funker? Egentlig er det vel bare å prøve seg frem, det står jo feks. deig, grov, loff, kake osv, men jeg har aldri prøvd meg på en brødbakemaskin før. Gidder ikke ødelegge noe heller.

Og er det noen som har gode oppskrifter til meg? Kan jeg bruke alle brødoppskrifter i maskinen? blånn




#4

Palmen sa for siden:

Har du bilde av den?


#5

Skytte sa for siden:

Bare husk å ha væske i bunnen deretter mel og så tørrgjær på toppen dersom du skal "time" maskinen til å ha brødet klare på morgenen. Og... Det kan lønne seg å sette den på slik at det er ferdig en god stund før du har lyst til å ta brødet ut av maskina. Det er varmt rett etter at det er ferdig stekt. erfart

Det er så lenge siden jeg har brukt den, at jeg ikke husker stort. Man må velge størrelse på brødet (totalvekt), type brød og hva slags skorpe man vil ha. Håper du finner en bruksanvisning.


#6

Skytte sa for siden:


#7

Frøy sa for siden:

Da skal den siste bruksanvisningen jeg la inn være den rette.


#8

Skytte sa for siden:

Ser veldig riktig ut den ja.

God baking, Iset!


#9

Fibi sa for siden:

Rekkefølgen vann-mel-gjær/salt gjelder selv om man skrur den på med en gang.

Hilsen Fibimann som skulle lage pizzadeig og endte opp med suppe på toppen og mel i bunn.


#10

Skytte sa for siden:

Ja, det er vel sant det. :humre:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Tuuusen takk, for takk for rekkefølgetipset, jenter. Jeg hadde ikke engang tenkt tanken. :knegg:

Jeeeej, da blir det baking i kveld!


#12

Dixie Diner sa for siden:

Nå er mitt første brød ferdig, expressloff. Måtte jo teste. Har ikke tatt det ut enda, maskinen pep nettopp om at det var ferdig stekt. 1 timer bare, det er jo genialt.

MEN, går det an å stoppe den helsikes pipingen? Den piper jo 20 ganger eller noe sånt når brødet er ferdig, må den pipe så mange ganger?


#13

Sundae sa for siden:

Husker ikke, men Iset, du må teste å bake boller (dvs elte deigen...) etter bolle-oppskriften i bruksanvisningen. De blir kjempeluftige, knallgode! :riktig:


#14

Dixie Diner sa for siden:

Det har jeg prøvd i ei venninnes maskin, og den deigen ble helt fantastisk. :D Disse maskinene lager jo helt perfekt deig uten at man trenger å gjøre noe selv, omtrent. Elsker den allerede! Kommer til å lage masse deig med denne, til pizza, rundstykker og boller bla.

Nå må jeg bare samle litt oppskrifter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.