Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lagring av bilder på nett

#1

OlleVia sa for siden:

Noen av dere som lagrer bildene sine på server på nettet?

Cd`er er ikke noe for meg, de kommer til å forsvinne, selv om intensjonen er god.;) Jeg lagret en del bilder på en ekstern harddisk for en stund siden, men nå når jeg skulle koble den til igjen ( riktignok på en annen maskin ) så fikk jeg ikke bilder, fikk bare spørsmål om jeg ville formatere den på nytt.
Nå er det ingen krise, jeg har en stasjonær pc med de bildene på, men jeg stoler ikke helt på den heller.
Har en ekstern harddisk til, men tror det kan være greitt å lagre de også ett annet sted og lurer på om noen har forslag?
Hadde jo vært fint om de helst var gratis da. Men betaler jo heller litt for at det skal være sikkert.


#2

Joika sa for siden:

Prøv Flickr. :ja:


#3

OlleVia sa for siden:

Jeg har vært inne og tatt en titt, men jeg ser jeg må regisstrere meg på Yahoo og får en ny e-mail adresse der. Vet ikke om det har noe å si for Flickr, for jeg vil bruke mailadressen som jeg allerede har.:cool:


#4

Joika sa for siden:

Fotoknudsen da.


#5

Karamell sa for siden:

Jeg har alt på fotoknudsen i tillegg til pc. Tror vi bør fremkalle noen etterhvert. :sparke:


#6

OlleVia sa for siden:

Kanskje fotoknudsen er greitt. Jeg har liksom ikke tenkt på det som alternativ til å lagre mange bilder på, har kun noen få. Men da skal jeg jammen gjøre det. :D

Fremkalle bilder er ikke så dumt nei.... Dvs, jeg har tenkt å lage en fotobok med bilder av snuppa da, men det tar uendelig med tid ja.... :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.