Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pavlova

#1

lavendely sa for siden:

Jeg skal lage pavlova for første gang :p

Hva er best å ha oppå; bare kremfløte eller både kremfløte og vaniljekrem?


#2

Frøydis sa for siden:

Bland begge deler og ha på jordbær evt bærblanding og hakket sjokolade. :nam:


#3

Kaktus sa for siden:

Jeg så på et kokkeprogram at man kunne smøre smeltet (hvit) sjokolade på marengsbunnen for at den ikke skulle trekke til seg så mye fuktighet fra kremen.


#4

Camomilla sa for siden:

Helt enig, det pleier jeg å bruke.
Svigerinnen min bruker bare krem, den er ikke så god syns nå jeg da.


#5

Mississippi sa for siden:

Ja takk, begge deler :nam:
Helles over kaken rett før servering, så er det ikke noe fuktproblem.
Pavlova kan, i tillegg til krem/vaniljekrem, pyntes med nesten hva som helst! :jupp:


#6

Macky sa for siden:

Jeg laget pavlova til 17 mai, hadde da litt kremfløte, men mest vaniljekrem. Oppå kaken hadde jeg massevis av forskjellige bær. Har aldri fått så mye skryt av en kake før :)


#7

Nessie sa for siden:

Tips er å lage sjokoladekrem/saus av eggeplommene. :nam: Og ha de på bunnen før kremen (da holder det nok med kun krem tror jeg).
Jeg lager da "gulkrem" i kjele (som i suksesskake nesten) - og tilsetter kokesjokolade. Det blir veldig godt. :D

Personlig liker jeg den best med ren krem.



#9

lavendely sa for siden:

....himmel!!!

Gleder meg til å lage og ikke minst lage den ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.