nam sa for siden:
Overivrig av den nyfunnede muligheten til å slenge frosne kyllingfieter i ovnen, så slengte jeg inn flere fileter enn vi trengte i går.. :fnis:
Hvordan kan jeg bruke ferdigstekte kyllingfileter?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
nam sa for siden:
Overivrig av den nyfunnede muligheten til å slenge frosne kyllingfieter i ovnen, så slengte jeg inn flere fileter enn vi trengte i går.. :fnis:
Hvordan kan jeg bruke ferdigstekte kyllingfileter?
Skilpadda sa for siden:
Cæsarsalat eller Cobb salad, for eksempel. Veldig godt, begge deler. :jupp:
mkj sa for siden:
Eller Club Sandwich
Marit K sa for siden:
Lage kyllingsandwicher til lunsj?
Skilpadda sa for siden:
Mim har en veldig god oppskrift på Cæsarsalat som jeg har brukt flere ganger: www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=40600
Og her er en oppskrift på Cobb Salad som er god: whatscookingamerica.net/Salad/CobbSalad.htm (Det står veldig mye eddik i dressingen her, jeg tror det må ha vært en mildere eddik enn den jeg hadde hjemme. Jeg brukte vel kanskje to teskjeer, i stedet for en halv desiliter.)
Fadese sa for siden:
Hvordan er framgangsmåten på ovnsstekte frosne kyllingfileter?
Enkelt og godt (middag i går, formiddagsmat i dag):
strimler av gulrøtter og squash, løk, sukkererter og aspargestopper surres i litt olje og bittelitt worchestersaus. Riv kyllingen i biter og lun saen med grønnsakene. Smak til med salt, pepper og sweet chili-saus.
Robyn sa for siden:
Jeg hadde rester av både grillet marinert kyllingfilet og salat i går, skar kyllingen i tærninger og stekte med litt ternet bacon, og så kokte jeg litt fullkornspasta og vips hadde jeg en nydelig pastasalat.
Angelique sa for siden:
Varm kylligfilet i biter til salat ..namnam.
Joika sa for siden:
Du kan skjære de i biter og blande de sammen med bulgur, pesto, fetaost og soltørkede tomater.
Lyppa sa for siden:
Godt til pålegg også:). Ha på paprika eller noe annet godt.
Bluen sa for siden:
Kan man det, altså? :blånn: Hvor varmt og hvor lenge?
Irma sa for siden:
I det siste har jeg flere ganger laget en god lunsjsalat av kiwi, ananas, kyllingfilétbiter, babyspinat, salat, soltørkede tomater, småbiter med cheddarost og litt nøtter på toppen. Samt en dressing laget av ekstra lett rømme, karri og sambal oelek (chili). :nam:
Amic@ sa for siden:
Henger meg på.. Hvordan steke frosne kyllingfileter?
Kaktus sa for siden:
Jeg dytter dem i ildfast form på 200 grader til de er gjennomstekt. De blir vannvittig saftige.
Dixie Diner sa for siden:
Det gjør jeg også, men først høvler jeg kaldt meierismør med ostehøvel og dekker filetene med, og så kverner jeg over godt med Chicken & Steak-krydder. Saftig som fy og supergodt! Har alltid en haug med frosne fileter i fryseren, kjøper de billige 2kilos-sekkene fra enten Xtra, First Price eller Coop.
Jeg lager alltid for mye og bruker rester i salater, på brødskiven og slikt.
Salt sa for siden:
Hvor lang tid tar det, ca? :blond: :Glemt å ta ut kylling i dag:
nam sa for siden:
Tusen takk for alle svar! :jupp:
Masse gode tips som jeg vil prøve. :riktig:
Stekte fryst kyllingfileter er ganske genialt enkelt, salt.
175 grader i 50-60 minutter, så er de fryste filetene forvandlet til deilig kjøtt. ;)
Jeg var på tur til å falle for den crispy smørfellen til Iset nå. Hehe.. Men desverre så hadde mannen min brukt nesten hele 500 grams-pakken på søndagsmiddagen han lagde. Så dette var lille slunkne rest som var igjenn:
(Hehe.. Jeg som så for meg smørheaven med høvlet ostlag som topping til stekingen.. Jaja. Sikkert like godt med tanke på slankingen. :rolleyes: )
Vimsen sa for siden:
Hvordan slenger man frosne kyllinger i ovnen?
Vimsen sa for siden:
Les hele tråden.
nam sa for siden:
Hehe.. 175 grader i 50-60 minutter, så er de fryste filetene forvandlet til deilig kjøtt.
Hjertensfryd sa for siden:
Denne tråden dukka beleilig opp i dag. Kyllingfileter i ovnen. Etter 20 minutter blei dei tatt ut og dekke med litt fersk persille og mynte. Og nokre baconskiver rundt. No får dei siste finishen i ovnen, mens eg må planlegga tilbehøret litt.
nam sa for siden:
Så flott! :riktig:
Mine står i ovnen de også. Med et tynt lag med smør på, og tykt med krydder oppå. Mmmm... :D
Dixie Diner sa for siden:
TYNT lag?? :knegg: Neida, men har dere prøvd Glitters parmesankylling? Håhåååhå! Den blir skikkelig, skikkelig crispy og smaker skikkelig parmesan. Jeg er forelsket. Pleier å skjære filetene først i fire deler og så deler jeg dem på langs så jeg får 8 tynne små kyllingfileter (deler i 2 om de er små), så panerer jeg og steker dem i ovnen. Fantastisk godt! Masse smør og olje som man vender det i.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.