Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fildelere og kvinnemishandlere

#1

Slettet bruker sa for siden:

Nylig ble en amerikaner dømt til å betale 675.000 dollar for å ha lastet ned tredve sanger ulovlig.

Det var i USA - der er de jo litt sprø, spesielt når det er snakk om erstatningssummer.

Men her i Norge har vi også et advokatfirma som har fått sitte og sjekke alt hva folk laster ned og ikke laster ned på maskinene sine for å skaffe bevis i rettssaker om ulovlig nedlasting av ting. De kan overvåke deg og det du driver med, og ingen har noe stort problem med det. Fildelerne skal tas. Om vi må endre lover så endrer vi lover. Om vi må bryte lover, så bryter vi lover. Om vi må endre det meste av hvordan vi i vårt samfunn har sett på privatliv og ikke så gjør vi det som skal til for at fildelerne skal tas.

Dette sier meg at der det er vilje er det vei.

Dermed lurer jeg på hvorfor det ikke skjer noe med de mennene som henter kone etter kone i fattige land, bringer henne til Norge og med tid og stunder avleverer henne mer eller mindre frivillig, mer eller mindre halvdød, på krisesenterne før de drar og henter seg ei ny ei?

Det er vel aldri mangel på vilje vel? Eller at det ikke er så viktig som om noen laster ned musikk ulovlig?

Jeg mener dermed at en mann som har en tidligere partner som har endt på krisesenter ikke skal få hente en ny kvinne til landet uten at myndighetene har gjort denne ettertrykkelig oppmerksom på at hun er i ferd med å gå rett inn i en felle.

Kan mitt privatliv og behov for å surfe uten overvåkning ignoreres fordi det er så viktig å stoppe fildeling så kan for svingende mishandleres neste ofre også advares selvom det går på bekostning av mishandlerens privatliv.

Og om noen finner noen smart måte å stoppe dem fra å finne seg et nytt offer innenfor landets grenser så mener jeg det også er bra.


#2

Inagh sa for siden:

Amen til hele innlegget ditt.


#3

Tøtto sa for siden:

:nemlig:


#4

Floksa sa for siden:

Gjerne for meg!!


#5

teamor sa for siden:

det er ikke mulig å være noe annet enn enig her!



#7

Erica sa for siden:

Jeg er så enig med deg. Når det gjelder dette med ulovlig nedlasting av musikk så er det kommersielle aktører inne i bildet som nok bidrar til at det er blitt så viktig å få tatt personer som driver med slike ulovligheter. De mishandlede kvinnene har dessverre ingen slike "beskyttere".
Dessverre er det slik.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.