Det dreier seg så klart om jordbær.
Jeg hadde en tråd her inne en gang, jeg har aldri fått skikkelig til å dyppe dem i sjokolade. Sjokoladen klumper seg så fort, og det blir masse svinn og jeg må smelte en haug med sjokolader for å dyppe en kurv.
Jeg fikk tips om å ha i fløte. Men det ble ikke godt, sjokoladen stivnet ikke skikkelig med fløte i.
Jeg vil ha jordbærene trukket med melkesjokolade som knaser når man tygger i dem.
I sommer fikk jeg hemmeligheten, av en snill mann på en sjokoladefabrikk i Arendal. Takk, takk til deg.
Sjokoladen må ikke holde mer enn 37 grader.
Det blir perfekt. :D
Sjokoladen i ei skål.
Skåla i en kjele med ferdig oppvarmet vann fra vannkokeren og plata på en.
Sitter og tar meg et glass vin, og tenkte på jordbærsjokoladen til Freia (mannen lar meg ikke spise den:bable:)....så kom jeg over disse herlige bildene:cool::cool:
Det er ikke en stor hemmelighet at sjokolade(værtfall lys ,og kokesjokolade) blir øddelagt av for mye varme.;)
Åh nå fikk jeg lyst på jordbær. Tror jeg skal gå bort til svigermor å rane litt i landet hennes. Masse bær som modnes hver dag og lenge til de slutter å modne hihi