Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bacalaovariant

#1

iben sa for siden:

I morgen skal jeg lage en slags bacalao gryte (har min egen vri på den).
Hvis noen vil ha oppskriften så kommer den her:

Olivenolje varmes i en stor kasserolle
Ha i finhakket hvitløk, ringer av løk (masse) og hermetisk paprika (eller på glass)
Dette surres en stund (ikke brennes)
Ha i noen bokser hermetiske tomater. Kokes!
Ha i 8-10 poteter delt i 4. Rør i gryta.

Legg i fisken i små biter. Rist på gryta. Ha i soltørkede tomater. Jeg bruker de på glass. Skjæres i mindre biter.
Putt oppi en del squash.
Smak til med cayennepepper underveis.

Gryta er ferdig når potetene er ferdig, men kan gjerne stå litt lengre.
Serveres med foccaciabrød.

Jeg vanner ut fisken minst et døgn før jeg lager maten.


#2

maggypop sa for siden:

Det hørtes godt ut. Den beste bacalaoen jeg har smakt var med soltørkede tomater og hvitløk. Bacalao kan fort bli litt vassen, men denne hørtes fyldig ut. :)


#3

iben sa for siden:

Jeg dropper ihvertfall vann og tomatpurre som det er i de fleste bacalaoer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.