Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svinefileter eller svinestrimler

#1

krystallklart sa for siden:

Hva skal jeg lage?
Tilberedning, tilbehør ++

Det er greit om det ikke tar for lang tid.


#2

Line* sa for siden:

Svinefilét brunet raskt i smør, ovnstekt i 20-25 minutter på 200 grader.
Fløtepoteter, smørdampet asparges og minimais. :nam:
Peppersaus til.


#3

Minty sa for siden:

Wok!


#4

Storm sa for siden:

Stekes i strimler og serveres med masse stekt sopp, en god soppsaus, ris og salat. :nam:


#5

Hyacinth sa for siden:

Honningkjøtt. :) (Tror det er en Ingrid Espelid-oppskrift. Fått av svigermor. Masse karamellisert svingekjøtt kokt med et tonn løk. Med sambal oelek og soyasaus.


#6

Honda sa for siden:

:enig:
Jeg bruker å brune de og ovnsteike i folie.
Fløtegratinerte poteter
Salat eller en pose med steikegrønnsaker fra findus. Eller gulrot i staver, sukkererter, og litt forskjellige grønnsaker som steikes lett i steikepannen

Peppersaus liker mann best til. Jeg liker ikke saus :o
Jeg bruker å ha kryddersnør eller hvitløks smør på kjøttet og potetene


#7

Blåbær sa for siden:

Krydres, steikes og serveres i pitabrød med god salat og tzatziki.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.