Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har tint fisk jeg ikke får brukt

#1

MegaMie sa for siden:

Hva er best å gjøre med den? Det er tre ørretfileter som vi skulle ha til middag, men nå skal vi til svigers og i morgen reiser vi bort. Kan jeg steke filetene i biter, fryse de og feks bruke de i suppe senere? Er de fortsatt gode eller blir de seige? :sparke:


#2

Veronal sa for siden:

Jeg ville laget fiskegrateng og fryst ned. Jeg ville ikke stekt fileter til bruk i suppe. Det må bli en tørr opplevelse? (Jeg har alltid rå fisk oppi fiskesuppe, i hvert fall.)


#3

Polyanna sa for siden:

Kok lett i biter, fryse ned og bruke i suppe?

Eller lage fiskekaker og fryse ned? (De er superfine å ha i matboksen. Legg oppi frosne, så fungerer de som kjøleelement på den andre maten også)


#4

Mrs. Longbottom sa for siden:

kok de lett og frys de, kan brukes i suppe eller fiskegrateng.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.