Jeg har en hinsides aversjon mot poppet mais. Jeg fikser ikke lukta og får isoporgrøssninger på ryggen når jeg hører at folk gnafser det i seg. Det kan potensielt ødelegge en kinoforestilling for meg om jeg sitter omgitt av pocornetende kingjengere.
Jeg elsker popcorn, og de skal ha masse smør og salt på seg. Kinopopcorn er supergode så lenge de er nesten helt gule. :D Spiser ikke popcorn så ofte lenger som jeg gjorde før, men dagen derpå eller hvis en er litt uggen eller diare så er jo popcorn bare vidunderkur på alt det. Men spiser popcorn ellers også da, siden jeg ikke har så ofte dagen derpå lenger som en periode tidligere. ;)
Jaa! Jeg plukker alltid ut de gule først og så er interessen mildt sagt dempet etterpå når det bare er hvite igjen. :knegg: Men nå nylig oppdaget jeg nacho cheddar-pulver som jeg kan drysse på kinopopcornet, og da blir alle helt oransje. :sikle:
Jeg kjøper meg aldri popcorn, men smaker litt på ungenes eller mannens på kino noen ganger. Det er absolutt ikke det beste jeg vet, men tror det kan bli bedre med smør eller cheddar ja. Jeg spiser også de gule.
Jeg synes det er godt, men kommer liksom aldri på å lage det. Nå fikk jeg selvsagt veldig lyst på, men popcorn klokka ti om morgenen er kanskje ikke greit?
Popcorn er helt greit. Jeg har hatt et par hendelser der jeg har blitt grisedårlig ( :kneg: ) av popcorn, så jeg spiser det ikke ofte, og aldri mye.
Jeg foretrekker baconsnacks på kino.
Hvis jeg bare kunne velge én ting å spise resten av livet, så hadde det blitt popcorn ... eller rosinboller.
Popcorn er altså noe av det aller, aller beste jeg vet. Men det må være hjemmepoppet popcorn poppet i myyyye smør og med bare bittelitt salt på. Mmmm, himmelrike!
Popcorn er godt. Venter på en levering av popcornkrydder: salt, chocolate marshmellow,sour cream and onion, white cheddar og bbq. Gleder meg til å poppe og kose meg med film.
Det aller, aller beste er dog popcorn laget i popcornmaskin, og så med masse, masse smeltet smør oppå. Det var standard tv-snacksen min da jeg bodde i USA. Jummi!
Jeg husker vi var i Lisboa for endel år siden. Vi skulle gå på kino og popcorn hører jo med. Vi bestilte, satte oss ned og startet med å gomse. Men æsj, vi hadde kjøpt SØT popcorn :eek:. Siden vi var teite turister så fikk vi byttet til vanlig salt. Manne min har aldri kommet over den episoden der, popcorngal som han er.
Jeg fikk tilsendt av en snill sjel her inne, husker ikke hvor hun fikk kjøpt det. :hmm:
Men de selger det på Ebay og andre steder på nett, og på kinoer rundt i landet. Ikke på min helsikens kino, men alle andre, virker det som. Jeg mener Honda her inne nevnte at hun hadde sett det på sin kino en gang. Men det jeg fikk tilsendt smakte ikke likt det på kinoen, litt skuffende.
Da jeg var på kinoen her en gang, så jeg en liten krydderboks ved disken. Det stod "smørpulver" på den og jeg gikk nesten fra konseptene. Jeg spurte hva den kostet, men da sa de at det ikke var til salgs, det var en ansatt som hadde satt boksen fra seg der ved en feiltakelse. Men det var det pulveret de brukte. Hvorfor kan de ikke bare selge slike? :sur:
En ting å spise resten av livet, og så hadde du valgt popcorn eller rosinboller? :hmm: Den der må jeg tenke på. Jeg tror ikke DET ville blitt valget mitt. Pizza, kanskje?
Jeg melder meg inn i popcornelskerklubben! :D Pleier poppe det hjemme med ujevne mellomrom, bruker olje og litt smør. Men det er igrunn best med bare smør, ja.
Jeg vil også ha popcornkrydder!! :vilha:
Glemte å svare på spørsmålet, hang meg opp i alt annet tull. :p
I alle fall, jeg er glad i popcorn. Ikke sånn at jeg elsker det, men jeg spiser gjerne popcorn. Enkel som jeg er (man er da folkelig og vurderer grilldress) så foretrekker jeg faktisk de ferdige micro-popcorn-posene. :) Varrrrrrmt popcorn... nydelig... :popcorn:
Jeg synes popcorn er godt, men har ikke spist det på årevis, tror jeg . :) Hvis jeg går på kino sammen med noen som kjøper popcorn, gjør jeg det gjerne selv også, men ellers kommer jeg aldri på det. (Og har egentlig vent meg helt av med å spise ting på kino.)
Ingen superknep, dessverre. :humre: Man bare lar være å kjøpe noe på forhånd; når man vel er inne i kinosalen, og begynner å angre, er det jo for sent å gjøre noe med det uansett. (Jeg pleier å kjøpe en flaske vann og ha med meg, da. :hedonist: :knegg: )
Jeg klarer meg aldri HELT uten, men prøver å holde meg til én kjærlighet på pinne eller en eske sukkerfrie drops eller en av de aller minste mørke sjokoladene. Men det er ikke alltid jeg klarer å begrense meg. :flau:
Ja, hva ER det for slags tøys!? I Sandvika virker som regel ikke automatene, så du MÅ ned i kiosken uansett om du skal kjøpe eller bare hente billetter. Og der står du da, sammen med alle de som står i godtekø. For det første er det sløsing med folks tid, for det andre er det slemt gjort overfor viljestyrken min.
Det er jeg helt enig i, har irritert meg over det flere ganger (på andres vegne, jeg skal jo ha popcorn uansett :knegg:). De har billett-automater for de som har kjøpt over nett, de står på utsiden av kiosken, men man er heldig om de virker 2 av 10 ganger. Man kan printe ut billettene og gå rett inn i salen, men så var det det å ha printer hjemme da.
Kanskje det på kino er godt, det ser ganske godt ut men det tror jeg nesten ikke jeg har smakt. Vanlig micropopcorn her hjemme er ikke godt. Jeg spiser det en og annen sjelden gang men klarer meg fint uten.
Liker det godt. Spiser det likevel ikke så ofte. (Muligens oftere nå som vi har fått i hus det jeg anser som en diger popcornmaskin, andre kaller det microbølgeovn....)
Jaa! Men jeg finner den aldri lenger (dessuten sier Inter at den ikke smaker godt lenger etter at de liksom skulle gjøre den sunnere), så jeg har gått over til en blå 3-pakning de selger på Ultra. Den smaker helt likt Orwilles, slik den smakte før hvertfall. :sikle: Husker ikke navnet nå da, men den er amerikansk den også.
Snadder, bare dumt at det ikke er Ultra her i Bergen. Så det må jeg ta når jeg får sullet meg nedover til dere. Skal snakke med Plutte i morra angående hundepass så det ordner seg i løpet av høsten tenker jeg.
Popcorn er godt, men det er sjelden jeg kommer på å lage det. En diger bøtte med popcorn, som de selger i kiosken på kinoen, hadde jeg aldri klart å spise opp.
Smørpulver? :skeptisk: Jeg smelter smør og heller over, og salter det litt. Da er popcorn passelig godt. Aller best akkompagnert av melkesjokolade eller stratos.
Jeg elsker ting som lukter rumpe og tåfis. Parmesan. :sikle:
Det er bedre med smørpulver, synes jeg. Det blir ikke det samme med smeltet smør, det blir vått og klissete og ekkelt, og smaker ikke like godt. Men smak og behag altså.
Den varianten har jeg ikke prøvd, så den må jeg teste. :D
I dag fikk jeg smørpulver i posten, så i kveld skal jeg teste det. :hyper: Kjapt levert det når jeg bestilte på fredag. Må bare få ungene i seng først. En kan jo ikke spise popcorn på en mandag rett etter ferien. :knegg:
Jeg liker det ikke selv... syns det lukter godt da :)
Men jeg liker ikke konsistensen og heller ikke det at jeg alltid får sånne "flak" sittende fast i halsen! irriterende
Jeg får ikke til å poppe selv, jeg... Det blir for tørt, som om jeg har "stekt" det for hardt, liksom. Synes jeg venter veldig lenge på at det skal bli ordentlig varmt og alt, men det blir ikke ordentlig bra. Noen tips?
Bruk tykkbunnet kjele og la kjelen bli varm sånn at smøret freser godt når du har det oppi. Ha oppi mye meierismør. Ha på fullt til akkurat når det begynner og poppe så skrur du ned plata litt. Ta stadig og rist på kjelen med lokket på. Bruk grytekluter. jeg tør aldri og poppe med ungene i nærheten, så da blir det micropop.
Jeg har smør/olje oppi en kjele, heller oppi maiskorn til det dekker bunnen. Setter plata på fullt, og legger lokket på kjelen. Når jeg hører det første poppet, skrur jeg plata ned på 2 (av 6), i ca 2 min, deretter skrur jeg av hele plata, lar kjelen stå der til popcornet er ferdig. De svir seg aldri. Jeg rister ikke på kjelen.
Mmhm, nypoppet popcorn med salt i en bolle ved siden av meg. Popcorn er forøvrig den eneste grunnen til at jeg i det hele tatt vurderer å få meg microovn. Enn så lenge liker jeg det som er poppet på gamlemåten godt også.
Hmm, fungerer det å ha på full varme, altså? Jeg må ha svak varme.
Jeg har i enten Bremykt eller en blanding av rapsolje og meierismør (mye av det) og setter platen på 5 (av 10). Når smøret bobler, har jeg oppi popcornet, rører rundt slik at alt blir dekt av smør, og så setter jeg på lokket. Jeg fjerner kaserollen fra platen når det begynner å bli mer enn to sekunder mellom hvert popp.