Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blomkålsuppe

#1

Ibidelma sa for siden:

Skal lage blomkålsuppe, og midt i kokinga så oppdager jeg at jeg er tom for egg. Det skal være en eggeplomme i. Er det krise, eller smaker suppen likeså godt uten? :confused:


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Aldri laga blomkålsuppe med egg i.


#3

mina sa for siden:

Jeg har aldri brukt eggeplomme i min blomkålsuppe, og den har jeg fått masse skryt for.
Jeg laget seinest i går, til pannekakene, og mannen mmm'et seg gjennom sin tallerken. :jupp:


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lager også uten egg, det går helt fint.


#5

Ibidelma sa for siden:

Ja, det er det vi også skal ha idag, og der brukte jeg de siste eggene. Men da går det nok fint, siden ingen andre bruker :D Takk for raske svar :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.