Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ytrefilet med chillikål

#1

krystallklart sa for siden:

Ingredienser

  • 600 g i skiver ytrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • ½ ts sitronpepper
  • 2 ss olje
  • 1 stk spisskål eller sommerkål
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 2 dl eplejuice
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.

  2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.

  3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.

  4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.

  5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.

Noen som har prøvd denne her?


#2

Left sa for siden:

Nei, men det skal jeg nok ser jeg. :nam:


#3

pippimamma sa for siden:

Har ikke prøvd den, men får vann i munnen så den må nok testes snart. :nam:


#4

krystallklart sa for siden:

Ja, det ser helt herlig ut. Tror jeg skal lage det i morgen. :jupp:


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Laga dette fleire gonger. Er kjempe godt.


#6

Blåbær sa for siden:

Vi hadde dette for ett par dager siden.
Meg og halvparten av barna digger det, men mannen og storebror (en ganske kresen gutt) likte ikke kålen. Mest fordi det var kål tror jeg.


#7

Kahlan sa for siden:

Nam nam, chilikålen var utrolig god, denne skal jeg lage igjen


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.