krystallklart sa
for 15år siden:
Ingredienser
600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
Noen som har prøvd denne her?
Left sa
for 15år siden:
Nei, men det skal jeg nok ser jeg. :nam:
pippimamma sa
for 15år siden:
Har ikke prøvd den, men får vann i munnen så den må nok testes snart. :nam:
krystallklart sa
for 15år siden:
Ja, det ser helt herlig ut. Tror jeg skal lage det i morgen. :jupp:
Hjertensfryd sa
for 15år siden:
Laga dette fleire gonger. Er kjempe godt.
Blåbær sa
for 15år siden:
Vi hadde dette for ett par dager siden.
Meg og halvparten av barna digger det, men mannen og storebror (en ganske kresen gutt) likte ikke kålen. Mest fordi det var kål tror jeg.
Kahlan sa
for 15år siden:
Nam nam, chilikålen var utrolig god, denne skal jeg lage igjen